Un ministru care sta la coada ii da replica lui Tariceanu: Unora a inceput sa le placa sefia, se cred Dumnezei

Joi, 18 August 2016, ora 11:29
16375 citiri
Un ministru care sta la coada ii da replica lui Tariceanu: Unora a inceput sa le placa sefia, se cred Dumnezei
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Violeta Alexandru, ministrul pentru Dialog Social, spune ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu are dreptate atunci cand sustine ca demnitarii nu trebuie sa stea la coada alaturi de cetatenii obisnuiti si afirma ca unora dintre ei "a inceput sa le placa sefia", crezandu-se Dumnezei.

Reactia ministrului vine in contextul in care Calin Popescu Tariceanu a fost surprins de jurnalisti in timp ce intra prin spate pentru a-si reinnoi permisul auto, in conditiile in care sute de oameni stateau la coada pentru acelasi lucru.

Mai mult, pentru presedintele Senatului a fost inchisa toata cladirea, pana cand acesta a terminat ce avea de facut, toata situatia fiind aranjata anterior, dupa cum a declarat chiar Tariceanu, care a mai sustinut ca demnitarii au responsabilitati, asa ca nu trebuie sa stea la coada.

"Nu, domnul Tariceanu nu are dreptate cand spune ca preocuparea celor cu functii nu este statul la coada, justificand de ce nu a stat si dansul la aceeasi coada, cu multi alti oameni, pentru ridicarea permisului. Pentru mine nu este deloc asa cum spune.

In tara in care imi cresc copilul, stau la coada, indiferent de functie. Nu am pasaport de ministru, am stat la coada pentru a imi inscrie fetita la scoala, stau cand este nevoie, la coada pentru a rezolva mici incurcaturi administrative si, din aceste experiente, eu una, invat foarte multe lucruri cand sunt alaturi de cei care astepta, civilizati, ca si mine", a comentat pe Facebook Violeta Alexandru, ministrul pentru Dialog Social.

Mai mult, ministrul tehnocrat spune ca tocmai contactul cu cetatenii o ajuta sa fie la curent cu problemele celor pentru care Executivul guverneaza.

"Coada si, de fapt, contactul cu oamenii avand probleme zilnice, mi-au fost cea mai buna lectie in sedintele echipei guvernamentale cand s-au luat primele decizii de simplificare in administratie, incercand sa reducem cat mai mult, etapa cu etapa, din lungimea cozii. Si acolo unde nu am putut, inca, asa cum ne-am dorit, cand alta solutie chiar nu era, nu m-am lasat pana nu s-au pus cateva scaune in holul din fata usii pentru oamenii care asteptau sa isi rezolve problemele. Si un bidon cu apa.

Sunt convinsa ca sunt antipatica atunci cand spun ca unora a inceput sa le placa sefia, functia, faptul ca li se deschide usa sa nu cumva sa atinga clanta si, in final, simplul fapt ca se ajunge greu la ei ca si cand ar fi Dumnezei.

Se pierde usor contactul cu realitatea cu cat este mai inalta functia publica dar, in final, tine de noi, de fiecare din noi, sa ne oprim si sa avem puterea sa recunoastem. Daca vrem.

Dupa aproape 10 luni de mandat intr-o importanta demnitate publica, simt ca Romania mea este Romania in care si eu sunt tot cetatean, alaturi de concetatenii mei. Asa imi educ si fetita", a mai scris Violeta Alexandru.

Dupa incident, Calin Popescu Tariceanu s-a ales cu plangere la DNA, iar Prefectura Capitalei si Politia au deschis anchete pentru a se stabili daca legea a fost incalcata.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Violeta Alexandru raspuns Tariceanu, #Tariceanu coada permis , #ministru pentru Consultare Publica
Comentarii
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Degeaba luati pozitie doamna Ministru, domnul Tariceanu are obrazul