Războiul echipa câștigătoare-aripa Orban continuă la Primăria București. Violeta Alexandru susține că se pregătește o alianță PSD-PNL la sectoare VIDEO

Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 15:15 2647 citiri
Ciprian Ciucu și Violeta Alexandru au o relație rece FOTO Hepta

Fostul președinte PNL București Violeta Alexandru și primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu au avut vineri, 26 noiembrie, în cadrul ședinței de Consiliu General al Municipiului București (CGMB) un schimb de replici pe tema alianței guvernamentale dintre liberali și social-democrați.

Ciprian Ciucu a vorbit în timpul ședinței despre înființarea unei noi companii municipale. Discursul său a fost deturnat apoi de fostul președinte PNL București Violeta Alexandru care a precizat că „în acest moment pare să fie o înțelegere între PNL și PSD” inclusiv la sectorul 6.

Alexandru a mai afirmat că liberalii „adevărați nu înființează companii ale primăriei ci caută parteneri în piața liberă”. De cealaltă parte, Ciprian Ciucu a afirmat că Violeta Alexandru încearcă doar să puncteze politic.

În urmă cu câteva zile, Ciprian Ciucu a solicitat conducerii PNL să nu impună alianța PNL - PSD și la nivel local, precizând că în București dar și în alte orașe să rămână dialogul cu USR.

”Am votat şi m-am exprimat astăzi, în cadrul Biroului politic Naţional al PNL, împotriva alianţei care se prefigurează la guvernare. Am cerut în şedinţele anterioare şi astăzi am primit confirmarea că la nivel local nu se impune de sus în jos o astfel de alianţă şi că primarii sunt liberi să îşi decidă, împreună cu propriile organizaţii locale, propriile majorităţi. Acest lucru mă bucură în contextul situaţiei politice din Bucureşti”, a scris, luni, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Preşedintele PNL Bucureşti anunţă că va milita pentru colaborarea cu USR în Capitală.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News