Scene halucinante într-un liceu din Bacău. Un elev a fost băgat cu capul în toaletă: "Pupă-mi mâna! Încă o dată! Hai, în genunchi mergi"

Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 11:08
4500 citiri
Scene halucinante într-un liceu din Bacău. Un elev a fost băgat cu capul în toaletă: "Pupă-mi mâna! Încă o dată! Hai, în genunchi mergi"
Imagini surprinse ]n liceu FOTO ziaruldebacau.ro

Într-un liceu din municipiul Bacău au fost surprinse scene cumplite. Mai mulți elevi ai Colegiului Dumitru Mangeron au agresat doi colegi.

În imaginile postate de un părinte, se vede cum doi elevi sunt duși la toaletă de un grup de băieți, unul dintre aceștia agresându-i în repetate rânduri.

Elevul bătăuș îi lovește cu palmele și chiar îi bagă cu capul în WC. Dialogurile sunt unilitoare pentru elevii agresați, unul dintre ei fiind pus să meargă în genunchi și să îi pupe mâna agresorului.

„Ce se petrece la un liceu din Bacău, în timpul pauzelor. Nepotul meu a venit înfiorat arătându-mi aceste lucruri îngrozitoare, este inadmisibil ce se întâmplă în față ochilor voștri. Copiii merg cu teamă la școală că li se poate întâmplă așa ceva”, a spus bunicul care a postat filmarea pe Facebook.

Dialogurile din timpul agresiunilor

Pe una dintre cele două filmări postate în mediul online victima este băgată cu capul în WC, scrie ziaruldebacau.ro.

Victima, în timp ce e băgată cu capul în WC: Bă, stai, bă!

Agresor: Bă, când îmi aduci banii? (îl lovește pe colegul său cu palmele și pumnii peste față) Zi, bă! Ia, jos! Bă, ridici piciorul ăla la mine!? Treci după mine, în genunchi! Pupă-mi mâna! Încă o dată! Hai, în genunchi mergi.

Elevul agresat și speriat de colegul său, poate fi văzut pe filmare cum ascultă toate ordinele care i se dau și merge în genunchi, după agresorul său, până în sala de clasă.

Pe a doua filmare, victima este bătută

Agresor: Nu, mă, că și eu vreau să vomit, înțelegi? Și tu tre să mă ții de cap (îl lovește cu palma peste față pe colegul său) așa, știi? Așa mă ții (își pălmuiește colegul din nou).

Victimă: Stai mă, nu da!

Agresor: Da nu dau, mă! (Se uită la palma lui și întreabă ironic: „o dat?”, apoi își pălmuiește propria palmă, după care îl lovește peste față pe colegul său).

Victimă (cu o voce plânsă): Nu mai da, bă! Nu mai da!

Agresor: Eu!? Către cei care filmau: Bă, am dat eu?

Cei care filmează: Nu, nu!

Agresor către victimă: Bă, de ce minți? (Apoi ia mâna victimei și începe să se lovească peste față cu ea, mimând că victima l-ar lovi, în timp ce cu cealaltă mână îl pălmuiește pe colegul său, vizibil speriat): Bă, da de ce dai? De ce dai în mine? Gata, hai în clasă! Știi că eu glumesc cu tine, adică noi ne jucăm așa, știi, ca prieteni. Suntem prieteni buni și ne jucăm. Știi, nu? Eu glumesc cu tine! Da ai văzut că și tu mi-ai dat două palme, da nu-i corect așa! Dai în mine?

Dosar penal pentru lovire și alte violențe

IPJ Bacău a deschis dosar penal în acest caz. „La data de 31 ianuarie a.c, polițiștii Biroului Siguranță Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care sunt surprinse acte de violență între elevi în cadrul unei unități de învățământ din mun. Bacău. În acest moment, polițiștii efectuează verificări la fața locului în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Totodată, a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea parchetului.” a declarat Cătălina Păduraru – purtător de cuvânt IPJ Bacău.

Imaginile video pot fi urmărite AICI.

Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din Bacău. Scandalul a fost filmat de colegi VIDEO
Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din Bacău. Scandalul a fost filmat de colegi VIDEO
ISJ Bacău a demarat verificări la Liceului Tehnologic din Răchitoasa, după ce într-o şcoală generală care aparţine de acest liceu a fost filmat un incident aparent violent în care sunt...
Incendiu la o fabrică de cherestea din Bacău. Focul se manifestă pe 300 de metri pătraţi
Incendiu la o fabrică de cherestea din Bacău. Focul se manifestă pe 300 de metri pătraţi
ISU Bacău a anunțat că un incendiu puternic a izbucnit, joi, 28 martie, la o fabrică de prelucrare a lemnului situată în oraşul Comăneşti, judeţul Bacău. Primele date arată că focul...
#violente, #liceu, #bacau, #elev, #batjocorit, #cap, #toaleta, #ancheta , #stiri invatamant