Un român este violatorul în serie care ataca adolescente în Spania. Cum alegea victimele

Vineri, 17 Februarie 2023, ora 14:30
4023 citiri
Un român este violatorul în serie care ataca adolescente în Spania. Cum alegea victimele
Românul reținut în Spania FOTO OK Diario

Un român în vârstă de 20 de ani a fost arestat vineri, 17 februarie, de Garda Civilă, fiind acuzat că a agresat sexual patru adolescente în octombrie și noiembrie 2022, în Spania.

Locuitorii din Sierra de Madrid au stat ca pe ghimpi în cele patru luni care au trecut până când violatorul a fost arestat.

Ancheta a început după ce poliția a primit o plângere la sediul Gărzii Civile din Villalba în care se afirma că o minoră, care se afla în zona Parque de La Coruna, în dimineața zilei de 28 octombrie, a fost violată de un bărbat care s-a apropiat de ea din spate și a târât-o într-o zonă îndepărtată, potrivit OK Diario, citat de Libertatea.

Anchetatorii și-au dat seama că nu este un caz izolat deoarece semăna izbitor cu alte două agresiuni sexuale. Toate victimele au fost minore atacate din spate, în aceeași zonă și de un bărbat cu caracteristici similare. În cazurile care au avut loc pe 25 și 26 octombrie 2022, victimele au reușit să scape, autorul nereușind să-și atingă scopul. O a treia tentativă de asalt a fost înregistrată, o lună mai târziu, pe 21 noiembrie.

Polițiștii au reușit să identifice un bărbat rezident în orașul din apropiere El Escorial. S-a confirmat că a profitat de călătoriile între centrul său de studii din orașul Galapagar și casa lui din El Escorial, pentru a ataca victimele din Villalba. Întotdeauna a ales victime cu aspect tânăr și cu un fizic firav, pentru ca acestea să nu opună rezistență.

După ce l-au arestat, i-au percheziționat casa și au ridicat hainele în care a fost îmbrăcat pentru a preleva probe ADN.

Presupusul violator, care este acuzat de o infracțiune de agresiune sexuală și alte trei tentative are antecedente pentru infracțiuni de agresiune sexuală minoră (atingere) asupra a doi minori, în vara anului 2022.

"Răzgândescu" din Spania: decizia anunțată de Xavi, antrenorul Barcelonei
"Răzgândescu" din Spania: decizia anunțată de Xavi, antrenorul Barcelonei
Antrenorul Barcelonei, Xavi, va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon, relatează BBC....
Spania l-a eliberat accidental pe un baron al drogurilor care plănuia să o omoare pe moștenitoarea tronului olandez
Spania l-a eliberat accidental pe un baron al drogurilor care plănuia să o omoare pe moștenitoarea tronului olandez
Un cunoscut șef de cartel al drogurilor care ar fi plănuit să o ucidă pe moștenitoarea tronului olandez și pe premierul Mark Rutte a scăpat de închisoare din cauza unei confuzii judiciare...
#violator, #roman arestat, #Spania , #stiri internationale