Trei bărbați reținuți pentru viol după ce au fost filmați în timp ce întrețineau raporturi sexuale într-un bar din Costești

Sambata, 06 Ianuarie 2024, ora 11:40
7964 citiri
Trei bărbați reținuți pentru viol după ce au fost filmați în timp ce întrețineau raporturi sexuale într-un bar din Costești
După extinderea cercetărilor cei trei bărbați au fost reţinuţi pentru viol. FOTO: Ziare.com

Trei bărbaţi au fost filmaţi în timp ce fac sex cu o femeie într-un bar din Costeşti, judeţul Argeş, imaginile cu conţinut explicit ajungând pe reţelele de socializare. Iniţial, poliţiştii argeşeni au deschis un dosar care viza infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri, în condiţiile în care în bar erau clienţi, însă după extinderea cercetărilor cei trei au fost reţinuţi pentru viol, întrucât rezultatele anchetei arată că cei trei au profitat de starea de vulnerabilitate a femeii, care era în stare de ebrietate şi care s-a opus relaţiilor intime cu ei.

Scenele sexuale explicite au avut loc în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, într-un bar din localitatea argeşeană Costeşti.

Imagini în care se vede cum o femeie face sex cu mai mulţi bărbaţi au apărut pe reţelele de socializare. Pe fundal se aud manele, iar la scenele explicite asistă mai mute persoane, care filmează şi aclamă.

Iniţial, poliţiştii au anunţat că au deschis dosar pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri faţă de femeie şi faţă de trei bărbaţi.

Cei trei vor fi duși cu propunere de arestare preventivă la judecătorie

Extinderea cercetărilor a scos la iveală însă faptul că femeia era beată şi s-a opus, cei trei bărbaţi fiind reţinuţi, vineri, pentru infracţiunea de viol, decizia fiind luată în urma administrării de probatoriu şi audierii mai multor persoane.

  • „Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2024, un tânăr de 22 de ani, din Costeşti, ar fi invitat o femeie de 44 de ani, din Bucureşti, cu care avea o relaţie de prietenie, să se deplaseze la un local de pe raza oraşului Costeşti, unde cel în cauză, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 37 şi 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, care consumase în prealabil alcool, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu femeia, fără acordul acesteia şi în ciuda opunerii sale.
  • În seara zilei de 5 ianuarie, în urma administrării probatoriului, tânărul de 22 de ani, precum şi ceilalţi doi bărbaţi, de 37 şi 44 de ani, toţi din Costeşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 6 ianuarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează, sâmbătă, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa este cercetată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii...
#viol, #barbati retinuti, #costesti, #scene sex, #video, #Politia Romana , #politie