Declarația tatălui care și-a violat în public fiul cu retard mental: „Trebuie să aibă şi el viaţă sexuală. Nu poate rămâne virgin toată viaţa”

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 14:40
7373 citiri
Declarația tatălui care și-a violat în public fiul cu retard mental: „Trebuie să aibă şi el viaţă sexuală. Nu poate rămâne virgin toată viaţa”
Victima bărbatului este chiar fiul său, în vârstă de 22 de ani, diagnosticat cu retard mental mediu FOTO Pixabay

Un bărbat din Zlatna, judeţul Alba, a fost condamnat de către Judecătoria Alba Iulia la 12 ani şi 3 luni de închisoare pentru două infracţiuni de viol şi ultraj contra bunelor moravuri.

Victima infracţiunilor de viol este fiul bărbatului, în vârstă de 22 de ani, diagnosticat cu retard. Una dintre fapte a avut loc sub un pod, iar violatorul a devenit agresiv cu poliţiştii chemaţi de martori să intervină, el dezbrăcându-se în faţa acestora.

Judecătoria Alba Iulia a dispus, miercuri, condamnarea la 12 ani şi 3 luni de închisoare a unui bărbat în vârstă de 59 de ani din Zlatna, găsit vinovat pentru viol şi ultraj contra bunelor moravuri.

Victima bărbatului este chiar fiul său, în vârstă de 22 de ani, diagnosticat cu retard mental mediu şi fără discernământ. Prin sentinţa care nu este definitivă, după executarea pedepsei principale, agresorul nu are voie să se mai apropie, timp de trei ani, la mai puţin de 50 de metri de victima sa.

Faptele au avut loc în cursul anului trecut şi în anul 2021. Prima faptă de viol a avut loc în seara zilei de 11 iulie 2022, sub un pod, când bărbatul şi-a abuzat fiul cu care a întreţinut relaţii sexuale orale. O femeie care a trecut pe pod a observat ce se întâmplă şi a chemat o patrulă a Poliţiei Locale.

„Martora a mai arătat că agenţii din cadrul Poliţiei Locale au coborât sub pod, le-au solicitat persoanei vătămate şi inculpatului să urce pe pod pentru a lămuri situaţia de fapt, moment în care inculpatul a început să îi ameninţe, respectiv şi-a dat jos pantalonii pentru ca martora să îi demonstreze că a întreţinut raporturi sexuale cu fiul său. Aceasta mai arată că, în momentul în care inculpatul şi-a dat pantalonii jos, de faţă au fost aproximativ 20-30 de persoane” se arată în documentele Judecătoriei Alba Iulia.

De asemenea, o vecină a celor doi a povestit că, ieşind pe balcon să dea cu aspiratorul, l-a văzut pe bărbat în balconul său în timp ce întreţinea relaţii sexuale anale cu fiul său. Fapta a avut loc în mai 2021.

„Martora povesteşte că inculpatul obişnuieşte să stea complet dezbrăcat în balconul său, se uită la martoră când o vede pe aceasta în balcon, dar nu se îmbracă şi nu are nicio reacţie, motiv pentru care martora se teme de el”, a mai reţinut instanţa.

Inculpatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, iar din Raportul de expertiză medico-legală psihiatrică din data de 12.07.2022 reiese faptul că acesta nu prezintă tulburări psihice, că raportat la fapta imputată a avut capacitatea de a aprecia critic conţinutul şi consecinţele negative ale acţiunilor sale, având discernământ prezent la momentul comiterii faptei şi nu se recomandă măsuri de siguranţă cu caracter medical.

Inculpatul a negat comiterea faptelor, refuzând să dea declaraţie cu privire la acuzaţiile aduse. În plus, el a refuzat şi să fie suspus testului poligraf.

„Pe tot parcursul procesului penal, inculpatul a uzat de dreptul la tăcere. Deşi a fost interpelat de către instanţa de judecată în repetate rânduri, acesta a refuzat să dea declaraţie în cauză, cu toate că la fiecare audiere de martori intervenea peste aceştia şi expunea propria sa variantă”, au mai reţinut magistraţii.

În schimb, suspectul a depus la dosar concluzii scrise.

În cuprinsul acestor concluzii scrise, inculpatul arată că fiul său nu este minor, are peste 20 de ani (...) ”trebuie să aibă şi el viaţă sexuală, chiar dacă este puţin mai în urmă, nu poate rămâne virgin toată viaţa”, se arată în documentele citate.

Sentinţa Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel.

Doi bărbați din Alba au fost arestați preventiv după ce au violat și amenințat cu moartea o femeie de 49 de ani
Doi bărbați din Alba au fost arestați preventiv după ce au violat și amenințat cu moartea o femeie de 49 de ani
Procurorii anunță că doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Sebeş, pentru 30 de zile, după ce au violat o femeie de 49 de ani, au ameninţat-o cu moartea şi au bătut-o,...
Unde va sta Dani Alves după ce a ieșit din închisoare. Reguli stricte pentru fotbalistul condamnat pentru viol
Unde va sta Dani Alves după ce a ieșit din închisoare. Reguli stricte pentru fotbalistul condamnat pentru viol
Fostul fundaş brazilian Dani Alves a părăsit, luni după-amiază, închisoarea Brians 2 de lângă Barcelona, unde a petrecut ultimele 430 de nopţi, după ce a fost acuzat de viol. Cauţiunea...
#viol, #abuz sexual, #Alba , #stiri juridice
Comentarii
Poza Porcul
Porcul
rank 1
Asta este noua ordine mondiala ! Individul asta a fost resetat mai