O vilă dintr-un oraș de provincie din România se vinde la prețuri de Dubai sau Saint Tropez. Bonus: „fără comision la cumpărător”

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 23:25
6829 citiri
O vilă dintr-un oraș de provincie din România se vinde la prețuri de Dubai sau Saint Tropez. Bonus: „fără comision la cumpărător”
Un anunț al unei agenții imobiliare din Cluj-Napoca prezintă o vilă scoasă la vânzare în cartierul Zorilor FOTO cluj24.ro/ compariimobiliare.ro

Un anunț al unei agenții imobiliare din Cluj-Napoca prezintă o vilă scoasă la vânzare în cartierul Zorilor.

Proprietatea se vinde la prețul de 1.290.000 de euro, fără comision la cumpărător, potrivit cluj24.ro.

„Vă propun spre achiziție o proprietate spectaculoasă prin suprafețe, zonă și versatilitate. Gândit ca locuință pentru 2 generații, imobilul are 2 intrări, spații generoase și înalte în zona demisolului, geamuri mari, balcoane și ferestre impozante în câteva zone. Proprietatea are front la 2 străzi și este ușor de reperat pentru cei care vor să o adapteze activităților medicale, de birouri sau hoteliere”, se arată în anunț, scrie sursa citată.

Interiorul nu pare foarte modern

Aflat pe un teren de 1575 de metri pătrați, cu o curte pavată, piscină, zone de parcare exterioară, garaje interioare și spații pentru depozitare, imobilul este compus din:

  • demisol: 5 pivnițe, magazie, camera centralei, coridor, 3 garaje
  • parter: 1 sufragerie, 2 camere, 2 bucătării, 2 cămări, 1 birou, hol, 2 windfaguri, 1 terasă și 1 balcon
  • etaj: 5 camere, 3 băi, hol, logie și 3 balcoane
  • mansardă: 3 camere, 2 băi, 2 debarale

Toate acestea se întind pe o suprafață de 470 de metri pătrați.

„Proprietatea are 2 intrări separate, fiecare cu scară interioară din zona de garaje și poate fi adaptată pentru diferite tipuri de activități conform planului urbanistic”, se mai arată în anunț.

Proprietatea are 4 locuri de parcare, iar în anunță sunt specificate și utilitățile: apă, curent, gaz sau cablu TV.

Imobilul cu 9 camere, 8 băi și 4 parcări se poate achiziționa și prin credit bancar sau rate, la prețul de 29.306 de lei pe lună, se mai arată în anunț.

Pentru programarea unei vizionări, e necesară completarea unui formular pe site. Până în prezent, 676 persoane s-au interesat de ofertă, în ciuda prețului de 2.744 de euro pe metru pătrat.

Sursa citată scrie că pe Coasta de Azur, de exemplu, prețul de 1.3 milioane de euro se întâlnește în cadrul multor oferte.

Și în Dubai un apartament „super exclusivist” se ridică la un preț similar, de 1.325.000 de euro, în cadrul Emaar Opera Grand Tower, un proiect cu 70 de etaje care oferă 249 de apartamente în centrul orașului Dubai, unde investitorii pot alege între apartamente cu 1 până la 3 dormitoare. Mărimea acestora variază de la 731 la 1682 metri pătrați.

Vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia, a fost vândută aproape la jumătate de preț
Vila de lux a Prințului Paul, de la Sinaia, a fost vândută aproape la jumătate de preț
După două încercări eşuate, vila de lux a Prinţului Paul din Sinaia a fost vândută de ANAF. Bijuteria arhitecturală, evaluată de experţi la 1.200.000 de lei (240.000 euro), a fost...
Cu cât poate să închirieze un român o locuință cu o cameră: ”Știați că nu locuim în Monaco? V-ați stricat la cap...”
Cu cât poate să închirieze un român o locuință cu o cameră: ”Știați că nu locuim în Monaco? V-ați stricat la cap...”
Un anunț de închiriere din Cluj-Napoca a stârnit valuri pe rețelele sociale și a fost preluat în presa locală. Astfel, conform Știridecluj.ro, apartamentul de 40 mp este situat în zona...
#vila, #vila vanzare, #Cluj Napoca, #imobiliare , #stiri sociale