Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Viktor Orban a mers în SUA pentru a se întâlni cu Donald Trump. „Cel mai important, suntem amândoi angajați pentru pace”

Miercuri, 03 August 2022, ora 16:26
3109 citiri
Viktor Orban a mers în SUA pentru a se întâlni cu Donald Trump. „Cel mai important, suntem amândoi angajați pentru pace”
Viktor Orban e în vizită la Donald Trump FOTO Facebook/Viktor Orban

Premierul maghiar Viktor Orbán a purtat discuții cu fostul președinte american Donald Trump, marți, 3 august.

Într-un videoclip postat pe Facebook, Viktor Orbán l-a numit pe Donald Trump un aliat important al Ungariei. „Amândoi suntem angajați să luptăm împotriva migrației ilegale, amândoi suntem angajați să facem taxele mici și, cel mai important, suntem amândoi angajați pentru pace”. Prim-ministrul a spus că singurul antidot împotriva inflației de război și a crizei economice de război este pacea.

„Dar pacea poate fi creată doar de lideri puternici, așa că este în interesul nostru aici, în vecinătatea Ucrainei, ca Statele Unite să fie puternice”, a explicat el, potrivit portalului Hungary Today.

Viktor Orbán a subliniat că Donald Trump îi respectă și îi prețuiește pe maghiari. „Cooperarea noastră a fost bună în trecut și putem spera că va fi bună în viitor. Îi doresc mult noroc”, a adăugat el.

Donald Trump a scris pe platforma sa de socializare, Truth Social: „Petrec minunat cu prietenul meu Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei. Am discutat multe subiecte interesante – puțini oameni știu atât de multe despre ce se întâmplă în lume astăzi. Am sărbătorit și marea sa victorie electorală din aprilie”.

Întâlnirea a avut loc la proprietatea fostului președinte din Bedminster, New Jersey și au participat ministrul de externe Péter Szijjártó, Balázs Orbán, directorul politic al prim-ministrului, Zsolt Németh, președintele Comisiei de Afaceri Externe a Adunării Naționale, Susie Wiles, Salvați America Director, Brian Jack, consilier și Taylor Budowich, director de comunicații Salvați America.

Atât Viktor Orbán, cât și Donald Trump urmează să vorbească la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) de la Dallas săptămâna aceasta.

„Amândoi înțeleg că nu ar trebui să fim controlați de corporațiile radicale, woke sau de miliardarii care cred că nu se poate avea încredere în oamenii obișnuiți să ia propriile decizii”, a declarat CPAC pentru The Hill într-o declarație anterioară.

Miklós Szánthó, directorul Centrului pentru Drepturi Fundamentale (Alapjogokért Központ), partenerul maghiar al CPAC și organizatorul CPAC Ungaria la Budapesta în luna mai va vorbi și el la evenimentul de la Dallas. Într-un interviu pentru Origo.hu, el a numit CPAC coșmarul globaliștilor.

Proces istoric în SUA. Va fi suficient un munte de dovezi pentru a-l condamna pe Trump?
Proces istoric în SUA. Va fi suficient un munte de dovezi pentru a-l condamna pe Trump?
Luni, 22 aprilie, vor avea loc declarații de deschidere în procesul Statul New York vs. Donald J. Trump. Dosarul acuzării pare puternic, dar o condamnare este departe de a fi asigurată, scrie...
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Cine e fotbalistul român care se apropie de câștigarea Cupei Campionilor
Echipa americană Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan introdus pe final, a învins formaţia mexicană Monterrey cu scorul de 2-1, miercuri, pe teren propriu, în prima manşă a...
#Viktor Orban, #Donald Trump, #viktor orban donald trump, #Ungaria, #SUA, #MAGA , #stiri externe