Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a „cucerit” pe conservatorii din Texas: „Avem nevoie de mai puțini travestiți și de mai mulți Chuck Norris” - VIDEO

Vineri, 05 August 2022, ora 19:05 6714 citiri
Viktor Orban a participat la CPAC, conferința anuală a conservatorilor din SUA. FOTO: Facebook / Viktor Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat că militează pentru „mai puțini travestiți și mai mulți Chuck Norris” într-un discurs îndreptat împotriva „ONG-urilor progresiste” pe care l-a ținut în fața unei audiențe conservatoare, în SUA.

Premierul Ungariei a ținut un discurs la invitația conservatorilor americani, în cadrul unei conferințe anuale.

„Guvernul meu este devotat legii și ordinii publice fără compromisuri. Am decis că nu avem nevoie de mai multe genuri, ci de mai mulți luptători. Mai puțini travestiți și mai mulți Chuck Norris”, a declarat Orban în timpul discursului.

Orban respinge, de asemenea, criticile liberale privind impactul său asupra democrației din Ungaria. „Cum poți distruge ceva ce a fost deja distrus? Ei (progresiștii – n.r.) mă urăsc și mă calomniază pe mine și țara mea, așa cum vă urăsc și vă calomniază pe voi”, le-a spus Orban conservatorilor din SUA.

„Valorile noastre ne salvează de la repetarea greșelilor istoriei”, susține Orban, spunând că nazismul și stalinismul au fost determinate de abandonarea valorilor creștine.

„În Europa, se spune că nu există familie... dacă nu poți defini familia, atunci nimic nu este o familie”, spune Orban. Premierul Ungariei a declarat, de asemenea, faptul că „ideologia de gen” este un „vechi truc comunist”, iar copiii trebuie protejați de aceasta.

Orban condamnă strategia liderilor „globaliști” în Ucraina și îndeamnă la discuții cu Rusia.

„Nu vă pot spune ce să faceți, dar doar liderii puternici pot instaura pacea. (…) Viitorul Occidentului este sub semnul întrebării... Occidentul este în război cu el însuși. Am văzut ce fel de viitor a oferit clasa conducătoare globalistă. Dar noi avem de oferit un viitor diferit. (…) Trebuie să ne luăm înapoi instituțiile de la Washington și Bruxelles... trebuie să coordonăm mișcările trupelor noastre, pentru că ne confruntăm cu aceleași provocări”, a mai spus Viktor Orban.

Discursul premierului Ungariei vine la scurt timp după cel de la Băile Tușnad, când a criticat „amestecarea” raselor europene și non-europene, înfuriind atât oficialii din România, cât și pe cei din Uniunea Europeană.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News