Premierul Ungariei, Viktor Orban, atenționat dur de Gigi Becali: ”Îi dau în cap. Pac!”

Marti, 26 Iulie 2022, ora 13:33 8879 citiri
Viktor Orban, la meciul lui Sepsi din Conference League

În conferința de presă de prezentare a antrenorului Nicolae Dică, patronul FCSB, Gigi Becali, s-a referit și la investițiile făcute în fobalul românesc de guvernul Ungariei condus de Viktor Orban.

Gigi Becali a comentat ascensiunea formației Sepsi Sfântu Gheorghe, care a fost susținută de Orban din tribune la meciul din Conference League cu Olimpija Ljubljana (3-1).

„Dacă nu-i avem pe maghiari, cu cine ne mai batem? Ne batem între noi. Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească.

Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. Nu e discriminare, nu? Să nu se considere discriminare. Să nu spună lumea ”De ce investește bani?”. Sau că e amenințare.

Pe Sepsi o vom ține la ghilotină. O să o țin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți.

”Tot ce mișcă-n țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mine, iară ție, dușman este”, Viktor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui. Cât sunt eu în fotbal, el să-și pună pofta în cui!

Eu mă bat cu guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am aruncat mănușa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Viktoras, Ornanele, atentie, achtung ! Becali te da in cap !