Sinead O'Connor a anuntat ca se retrage din industria muzicala. Artista sustine ca se simte "obosita"

Luni, 07 Iunie 2021, ora 01:30
4808 citiri
Sinead O'Connor a anuntat ca se retrage din industria muzicala. Artista sustine ca se simte "obosita"
Foto: Facebook/ Sinead O\'Connor

Cantareata irlandeza Sinead O'Connor a anuntat ca renunta la turnee si ca se va retrage din industria muzicala anul viitor, confirmand totodata ca urmatorul ei album de studio, "No Veteran Dies Alone", va fi ultimul LP pe care il va lansa vreodata, informeaza duminica site-ul contactmusic.com.

In varsta de 54 de ani, artista irlandeza a dezvaluit intr-o serie de mesaje publicate pe Twitter ca va parasi industria muzicala deoarece se simte "obosita" si ca albumul "No Veteran Dies Alone", asteptat in 2022, va fi ultimul ei material discografic.

"Va scriu aici pentru a va anunta retragerea mea din turnee si din industria muzicala. Am imbatranit si sunt obosita. 'NVDA' va fi ultimul meu album. Si nu vor mai exista turnee sau actiuni de promovare", a scris cantareata intr-un mesaj online.

Vedeta irlandeza considera ca anuntul ei reprezinta o veste "uluitor de frumoasa", intrucat simte ca acesta este momentul potrivit pentru a se retrage din muzica.

"Nu este o veste trista. Este o veste uluitor de frumoasa. Un razboinic stie cand el sau ea trebuie sa se retraga. A fost o calatorie de 40 de ani. A sosit timpul sa pun piciorul in prag si sa fac in asa fel incat alte visuri sa devina realitate", a adaugat cantareata.

Sinead O'Connor le-a explicat fanilor ei de pe Twitter ca a decis sa faca ea insasi acest anunt pe reteaua de socializare deoarece s-a simtit incurajata de lansarea autobiografiei sale, "Rememberings".

"Imi cer scuze daca i-am suparat pe agentii companiilor de rezervari de bilete, pe organizatorii de concerte sau pe manageri din cauza mesajului despre retragerea mea din activitate. Probabil ca acea carte m-a facut sa inteleg ca sunt propriul meu sef. Nu am vrut sa astept permisiunea unor barbati care sa-mi spuna cand pot sa fac acest anunt", a precizat vedeta irlandeza.

Recent, Sinead O'Connor l-a acuzat in autobiografia ei pe regretatul cantaret american Prince ca era un admirator al diavolului. Artista irlandeza a devenit cunoscuta pe plan mondial dupa ce a lansat in 1990 un cover dupa "Nothing Compares 2 U", un cantec din repertoriul starului american. Dupa succesul fenomenal al acelui cover, cantareata irlandeza a participat la o petrecere organizata de Prince in 1991 in resedinta lui din Hollywood.

"No Veteran Dies Alone" va contine sapte cantece si va fi primul album de studio pe care cantareata Sinead O'Connor il va lansa dupa o pauza de opt ani, in prima parte a anului 2022. Precedentul LP al artistei se intituleaza "I'm Not Bossy, I'm The Boss" si a fost lansat in 2014.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
YouTube le permite utilizatorilor să descarce muzica și direct din browser
YouTube le permite utilizatorilor să descarce muzica și direct din browser
YouTube Music, platforma de streaming muzical a Google, aduce o nouă funcționalitate utilizatorilor săi: posibilitatea de a descărca muzică pentru a fi ascultată offline, chiar și atunci...
#Sinead O Connor, #retragere, #muzica, #turnee , #stiri Viitorul