Becali a pierdut deja procesul cu Viitorul lui Hagi

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 26 Iunie 2017, ora 07:39
13976 citiri
Becali a pierdut deja procesul cu Viitorul lui Hagi

Gigi Becali, patronul FCSB, a pierdut procesul de la Lausanne cu Viitorul lui Hagi inca dinainte ca acesta sa inceapa.

Asa cum singur a marturisit de mai multe ori, singura miza a litigiului de la TAS este locul pe ruta campioanelor in preliminariile Ligii, Becali fiind omul pentru care trofeele nu inseamna nimic daca nu ii aduc si bani in conturi.

Pentru a ajunge pe ruta campioanelor este nevoie ca instanta suprema in sport sa judece aceasta speta pana la ora tragerii la sorti a meciurilor din preliminarii, ceea ce, stim deja, este imposibil de-acum.

FCSB si-a angajat un avocat scump, cu succese importante la TAS, insa nu este suficient. Solicitarea de judecare in regim de urgenta a cazului nu a fost aprobata dupa ce FRF si Viitorul s-au opus, iar in momentul de fata nu se stie nici macar o data estimata pentru verdict. Prin urmare, din punctul de vedere al lui Becali, litigiul este pierdut.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Contestand victoria echipei lui Hagi, latifundiarul a "reusit" sa se saboteze singur, in stilul sau atat de cunoscut.

Din momentul demararii actiunilor legale, relatia cu patronul si antrenorul Viitorului s-a rupt si este greu de crezut ca va putea fi refacuta, chiar daca fotbalul romanesc nu este strain de impacari neasteptate.

Un prim efect al acestei probleme dintre Becali si Hagi cred ca este picarea transferului lui Nedelcu la FCSB. Chiar daca cele doua cluburi s-au inteles, tind sa cred ca mijlocasul a refuzat sa faca pasul spre echipa din Berceni si din acest motiv, mai ales ca explicatia oferita este una deloc convingatoare.

Insa nu numai relatiile cu Hagi s-au stricat, ci si cele cu FRF si LPF, forurile responsabile de regulamentul asa-zis interpretabil al Ligii 1. Sigur, intotdeauna trebuie sa iti cauti dreptatea atunci cand crezi ca esti nedreptatit, insa de aceasta data s-a trecut o linie rosie.

Spun asta pentru ca paragraful de regulament reclamat de FCSB a fost clarificat in urma cu mai bine de un an, atunci cand Liga a informat cluburile cum trebuie interpretat, iar Federatia a aprobat acest lucru. Prin urmare, vorbim despre ceva cunoscut si acceptat de toti competitorii.

Incercarea de a schimba regulile nici macar in timpul jocului, ci dupa ce a pierdut, il transforma pe Becali intr-un partener nefrecventabil cu toti banii pe care ii investeste in fotbal. Iar pe termen lung acest lucru nu poate fi pozitiv.

Toate aceste aspecte negative vor fi amplificate in cazul foarte probabil in care FCSB va pierde procesul de la Lausanne.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Becali proces Viitorul, #Becali FCSB Viitorul, #FCSB Viitorul proces titlu , #stiri Viitorul