Victor Ponta si Crin Antonescu merg in weekend la Suceava

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 13:29
2263 citiri
Victor Ponta si Crin Antonescu merg in weekend la Suceava
Foto: Arhiva

Co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, vor face duminica o vizita in municipiul Suceava, unde se vor intalni cu localnicii pentru a le prezenta programul de guvernare al Uniunii Social Liberale.

"Vreau sa ii spun domnului Gheorghe Flutur sa aiba mare grija ce isi doreste, pentru ca s-ar putea sa se intample. El spunea recent ca vrea ca Victor Ponta si Crin Antonescu sa vina la Suceava sa se bata cu el in munti. Si iata ca Victor Ponta si Crin Antonescu vin la Suceava, duminica, dar nu vin sa se bata cu Flutur in munti, pentru ca nu acesta este sensul. Ei vin sa vorbeasca cu sucevenii si, din pacate, Gheorghe Flutur fuge de aceasta intalnire posibila", a declarat liderul PSD Suceava Catalin Nechifor, informeaza Monitorul de Suceava.

Liderul local al social democratilor a precizat ca prin vizita celor doi lideri ai USL judetul Suceava va putea fi scapat de "dominatia portocalie".

"Sper ca aceasta vizita sa fie un prim pas concret pentru a scapa judetul Suceava de dominatia portocalie. Suntem preocupati in acest moment sa dam un mesaj clar catre suceveni si sa spunem ce vrem sa facem pentru Suceava. In primul rand, vrem sa-i asiguram pe suceveni ca judetul Suceava ramane asa cum il stim, un judet puternic, echilibrat si de sine statator.

Vrem sa reiteram ideea ca avem pregatit un plan de guvernare clar stabilit, pe etape, care pe zona PSD inseamna o componenta sociala, si in egala masura, pe zona PNL, de dreapta, o componenta de crestere economica, si care impreuna inseamna o dezvoltare echilibrata si armonioasa a Romaniei", a declarat Nechifor.

Tot in Suceava si Daciana Sarbu va face o vizita in cursul zilei de sambata, unde va participa la niste actiuni organizate de organizatia locala a PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta Crin Antonescu, #liderii USL vizita Suceava, #Daciana Sarbu vizita Suceava , #Daciana Sarbu