Victor Ponta: PSD este "confiscat" de "Cartelul de la Teldrum". E pe drumul PD si PRM, care au disparut in istorie

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 20:51 5542 citiri
Foto: Facebook Victor Ponta

"Din pacate, PSD azi este confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' format din fosti PD-isti cu gandire de baron - vataf local (pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul etc) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE.

Si Adrian Nastase si Mircea Geoana si eu (lideri centrali cu educatie si mentalitate progresista) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai putin fericite, dar fara a schimba directia) sa aratam ca PSD poate sa evolueze spre un partid modern de centru stanga care sa asigure dezvoltare economica si solidaritate sociala. Azi PSD este condus de 'Cartel' pe un drum pe care PD si PRM au mers deja si au disparut in istorie", a scris Ponta, pe Facebook.

El a facut referire si la faptul ca europarlamentarul Sorin Moisa a anuntat, sambata, ca a decis sa isi prezinte demisia din PSD.

"Cititi ce a scris Sorin Moisa (...) si ignorati tipetele isterice de 'tradator' sau 'securist' ale postacilor organizati de un fost PRM-ist si platiti de un fost PD-ist cu banii deturnati de la Teldrum", a transmis Ponta.

Reactii din PSD la demisia lui Sorin Moisa: Olguta Vasilescu zice ca nu exista pentru PSD si il numeste "securist mititel si neinsemnat"

Pe de alta parte, Victor Ponta a precizat ca noul partid Pro Romania va fi "un partid de centru stanga modern si progresist".

"Ma tot intreaba oamenii de buna credinta ce orientare ideologica are noul partid #ProRomania - azi pot sa spun foarte clar ca va fi un partid de centru stanga modern si progresist (adica exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a incetat sa mai fie) /Romania are nevoie de un asemenea partid si sunt convins ca din ce in ce mai multi vor veni alaturi de noi", a aratat Ponta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News