Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Victor Ponta: Ma simt extrem de mandru (Video)

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 21:50
6243 citiri
Victor Ponta: Ma simt extrem de mandru (Video)
Foto: Ziare.com

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat ca se simte extrem de mandru pentru ca multi romani au avut incredere in proiectul sau.

"Vreau sa le multumesc tutror celor care au venit la vot. Ma simt extrem de mandru pentru faptul ca multi romani au avut incredere in proiectul meu de presedinte. Le multumesc tuturor celor care au crezut ca este important sa voteze. Vreau sa le cer tuturor sa fie inca o data alturi de mine pe 16 noiembrie.

Vreau sa spun ca ma voi adresa atat celor care m-au votat cat si celor care au votat un alt candidat cat si celor care nu au votat deloc. Am o responsabilitate fata de toti si proiectul meu de presedinte ii include pe toti", a declarat Ponta.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10 % de Klaus Iohannis. Locul 3, intens disputat

Premierul s-a declarat convins ca poate duce pana la capat schimbarea inceputa in 2012, afirmand ca vrea si poate sa fie presedintele tuturor romanilor.

"Dupa toti acesti ani de ura purtem sa pornim pe acest drum. Cele doua saptamani de campanie care ne raman le voi folosi pentru a prezenta in continuare proiectele mele. Mai sunt 14 zile si Romania va avea un presedinte legitim, care va putea sa aiba un dialog cu toata lumea si care va reusi sa ii reuneasca pe romani. Vreau sa fiu presedintele oamenilor, nu al lucrurilor", a declarat Ponta.

Foto: Ziare.com

Candidatul PSD la presedintie a anuntat ca marti se va intalni cu reprezentantii coalitiei de guvernare si va anunta persoana care poate ocupa functia de premier.

"Marti ma voi intalni cu reprezentantii coalitiei de guvernare si impreuna vom anunta persoana sau persoanele care pot conduce un guvern al Romaniei pe baza proiectului USL", a spus Ponta.

El i-a adresat contracandidatului sau, Klaus Iohannis, cu care se va confrunta in turul doi de scrutin, invitatia de a participa la dezbaterile electorale.

"Voi participa la cel putin patru emisiuni - Realitatea TV, Romania TV, Antena 3, B1 TV. Reiau invitatia adresata contracandidatului meu, care s-a calificat in turul al doilea, sa fie prezent la aceste dezbateri, dar nu pentru confruntari, ci pentru a vorbi despre ce vrem sa facem oricare dintre noi in functia de presedinte si cum vedem dezvoltarea Romaniei", a mai spus Ponta.

Desi sectiile de votare s-au inchis la ora 21.00, moment in care s-au anuntat si rezultetele sondajelor exit poll realizate la iesirea de la urne, Victor Ponta a iesit la declaratii abia in jurul orelor 21.50. In acest timp, majoritate candidatilor la presedintie au dat declaratii.

Intrebat de ce a iesit asa tarziu la declaratii, Victor Ponta a raspuns: "Daca sunt pe primul loc pot sa ies si eu ultimul la declaratii".

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie, cu peste 40% din voturi, in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, in majoritatea sondajelor exit poll realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Locul trei este intens disputat, in functie de institutul de sondare, la mica distanta fiind Calin Popescu Tariceanu, Monica Macovei si Elena Udrea.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#rezultate Alegeri Prezidentiale 2014, #Victor Ponta candidat alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii