Victor Ponta, demisie in alb din PSD. N-a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 11:30
19519 citiri
Victor Ponta, demisie in alb din PSD. N-a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut
Foto: Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta a anuntat ca-i va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa in alb din PSD.

"Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea - stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid - ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine.

Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, pe care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare", a spus Victor Ponta presei, miercuri, la Camera Deputatilor.

"Vreau sa spun ceea ce cred si, daca nu am dreptate, ma bucur cel mai tare. Adica daca noi o sa fim puternici in Europa, nu eu zic ca nu o sa contam, daca o sa mearga si o sa duduie economia si o sa creasca salariile sunt cel mai fericit ca vreau sa traiesc in Romania", a mai spus Ponta.

Relatia cu Dragnea nu exista. Poate doar telepatic

Fostul premier a adaugat ca nu mai are nicio relatie cu seful de partid si ca nu a mai vorbit cu Dragnea de anul trecut.

Jurnalistii i-au amintit lui Ponta ca Dragnea a spus ca a mai discutat cu el, iar reactia fostului premier a fost: "Domnul Dragnea este politician, trebuie sa zica da, eu nu mai sunt om politic, pot sa zic nu".

"Ultima mea conversatie telefonica cu domnul Dragnea a fost in decembrie, cand m-a sunat sa ma intrebe daca e adevarat ca ma vad seara cu nu-stiu-cine, cu Teodorovici, cu Banicioiu, sa conspiram (...) I-am inchis telefonul, m-am filmat, eram la vreo trei mii de km distanta, pe un teren de golf, si i-am trimis filmarea. Si i-am zis: Nu te mai lua dupa toti nebunii. Deci asa e si cu conspiratia de acum. Nu am nicio conspiratie, am un singur lucru - vreau sa spun ceea ce cred", a relatat Ponta.

Tot comentand afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora ar discuta cu el, Victor Ponta a precizat: "Cred ca telepatic".

Intrebat daca si alti colegi din PSD ii vor urma exemplul, Ponta a spus ca nu.

Recent, Victor Ponta a lansat mai multe atacuri la adresa Guvernului si lui Liviu Dragnea. In replica, presedintele PSD a spus ca "orice critica de la Victor Ponta pentru mine este sanatate curata".

Tot atunci, pe 28 februarie, Dragnea a mentionat "Nu sunt probleme, am vorbit si azi cu el", lucru dezmintit acum de Victor Ponta.

Chiar si marti seara, la Antena3, Dragnea a venit cu aceeasi teorie despre prietenia cu Ponta: "Am spus-o cu drag si o repet: orice critica a lui Victor Ponta este foarte sanatoasa pentru mine. Am vazut ca da sfaturi bune. Aceste critici, foarte cinstite, sunt facute cu dragoste am inteles. (...) Cand te critica un prieten ca Victor Ponta te bucuri".

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Ponta demisie PSD, #Ponta demisie alb PSD, #Ponta Dragnea atacuri , #PSD