Victor, Crin si Ion baga spaima-n procurori

Duminica, 19 August 2012, ora 19:00
9213 citiri

Poate explica Ion Iliescu, Crin Antonescu si Victor Ponta cum s-ar putea efectua o cercetare intr-un caz penal de mita electorala si vot multiplu fara a se intra in contact cu presupusii faptuitori sau cu martorii, al caror psihic fragil este aparat de cei trei.

Prin scrisorele parfumate, cu ajutorul babelor satului, transformate din radio-sant in detectivi comunali sau prin telepatie?

Nu prea dezmeticit din picoteala de dupa-amiaza si cu un vechi hit rasunandu-i intre urechi, "Ana, Luca, Teo, Dej/ Baga spaima in burgheji", Ion Iliescu se avanta iar vigilent pe frontul luptei de clasa.

Poporul asuprit de legea lacheilor imperialismului germano-american are nevoie sa fie aparat: "In casele oamenilor de la tara dau navala haite de militieni, ptiu, procurori, venite sa ancheteze dusmanii popo..., asta, hm, hm, venite din grote primitive, intr-o misiune de esenta fascista, hm, hm, da, asa e mai bine".

La fel ca intotdeauna, la fel ca in anii '50, Ion Iliescu stie ce este mai bine pentru oamenii muncii de la sate, orase si din alte conglomerate umane.

Trezit brusc de infierarile lui Ion Iliescu, interimarul de la Cotroceni lasa brav discretia deoparte si se avanta si el nauc in lupta cea mare. Nu prea a nimerit partea care trebuie, din moment ce acuza anchete similare celor de la "colectivizarea fortata din anii '50", cand, este binecunoscut, domnul Iliescu poate sa confirme, ca taranii au intrat in colectiva cu cantec si cu flori in brate.

Pana la urma nu-i atat de grav, cel putin Crin Antonescu a nimerit contextul temporal si spiritul epocii, cand legea se facea la Partid, iar organele legii ascultau doar de indicatiile Partidului.

Un spirit al unei epoci luminoase, daca privim la viziunea juridica a premierului Victor Ponta. Ca doctor in drept, el stie ca legea nu trebuie sa decada in asemenea hal incat sa fie aplicata cum vrea orice tembel de procuror aflat ca un stupid la ordinele unui simplu cetatean, cu tricou albastru si garaj.

Procurorul trebuie sa fie la ordinele fortei politice conducatoare, ca de aia au votat oamenii la alegerile locale si la referendum, iar oamenii au ales sa li se aplice legea asa cum vor reprezentantii lor. Asta a inteles Victor Ponta si asta sustine cu o consecventa onorabila, pentru a nu-si dezamagi electoratul.

Oamenii stiu ca medicii le salveaza viata, atunci Ponta trebuie sa-i apere pe medicii lui Adrian Nastase de "actiunile staliniste" ale procurorilor. Oamenilor le place sa vada fete frumoase, acoperite doar de bikini si de buletin, prin urmare manechinele lui Radu Mazare trebuie protejate de "actiunile ridicole" ale procurorilor.

Legea trebuie sa actioneze numai asupra hotilor de gaini, betivilor care fac scandal noaptea in sat, obraznicilor care nu dau "ziua buna" pe ulita, medicului Ciomu si a femeilor cu fuste lungi. Orice alta situatie are nevoie de dispensa speciala din partea reprezentantilor poporului aflati in fruntea tarii, intrucat poporul este nevricos si slab de inger, nici nu stii cand ajunge sa-si puna pistolul la gat.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Ion Iliescu procurori referendum, #Crin Antonescu procurori referendum, #Victor Ponta procurori referendum, #procurori cercetari referendum , #premier
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Romania nu mai este un stat de drept ci un stat mafiot, ca Rusia