Vicepremierul Paul Stanescu, despre Victor Ponta: Minte cum respira

Sambata, 28 Octombrie 2017, ora 16:52 4971 citiri

Vicepremierul Paul Stanescu, presedinte al PSD Olt, a declarat sambata, la Slatina, intr-o conferinta de presa, ca s-a inselat in ceea ce il priveste pe fostul premier Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca minte.

Intrebat ce opinie are in privinta declaratiilor din ultima perioada ale lui Victor Ponta referitoare la Liviu Dragnea, presedintele PSD Olt a spus ca regreta "ce face Ponta astazi".

"Chiar regret ce face Victor Ponta astazi si stiti bine, impreuna cu toti colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidentiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru ca eu chiar am crezut, poate am fost naiv, ca Victor Ponta intr-adevar poate sa fie un om care poate sa faca politica cu multa maturitate.

Din pacate, m-am inselat. (...) Sa citez un clasic in viata, imi pare rau ca-l citez si sunt de acord cu el si e pentru prima data cand sunt de acord cu el, ca Victor Ponta minte cum respira. Atat pot sa va spun", a afirmat Paul Stanescu.

Vineri, fostul premier Victor Ponta a declarat ca Liviu Dragnea s-a prezentat ca "luptator impotriva sistemului", dar de fapt ii era "cel mai bun prieten" si i-a transmis liderului PSD sa se ocupe de guvernare si "sa lase mizeriile din trecut, ca nu-l avantajeaza".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Vicepremierul Paul Stanescu, despre Victor Ponta Minte cum respira"