Vanghelie: Nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei. Dragnea s-a ocupat direct de sectoare

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 20:36 5296 citiri
Foto: Arhiva

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, ca nu a existat, din pacate, un staff la nivelul PSD Bucuresti, el aratand ca directorul de campanie la nivel national a "vizualizat si gandit" campania si la nivelul Capitalei, el fiind cel care a discutat direct cu sectoarele.

"Din pacate, nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei si am inteles ca a existat o strategie si ca directorul de campanie de la nivel national (Liviu Dragnea, n.red.) a vizualizat si a gandit campania la nivelul Bucurestiului, discutand direct cu sectoarele", a spus Vanghelie.

Vanghelie explica de ce a pierdut Ponta alegerile

El a aratat ca rezultatul Bucurestiului putea fi mult mai bun daca exista un staff de campanie la nivelul organizatiei.

"Sectoarele nu pot sa functioneze fiecare, unul in stanga, altul in dreapta. Trebuie sa avem un mesaj coerent", a spus Vanghelie.

Ponta, atac la Vanghelie si R. Negoita: Trebuie sa avem decenta si intelepciunea sa tacem o perioada

"Ala din Balta Alba trebuie sa gandeasca la fel cu ala din Drumul Taberei sau la fel cu cel din Cotroceni, adica avem un mesaj coerent pe categorii de oameni, pe ceea ce propunem, ceea ce gandim, ceea ce trebuie de facut. Daca ma duc cu un mesaj la RADET, pot sa ma duc si la RATB cu acelasi mesaj, deci trebuie sa ne adresam pe categorii de oameni si cred ca trebuie sa avem un pic mai apropiat mesajul de fiecare categorie de oameni si in Bucuresti", a spus Vaghelie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News