Un aliat al lui Ponta cere anularea alegerilor si ii ataca dur pe americani

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 10:38
12557 citiri
Un aliat al lui Ponta cere anularea alegerilor si ii ataca dur pe americani
Foto: Arhiva Ziare.com

Un aliat al lui Victor Ponta, care si-a declarat sustinerea pentru prezidentiabilul PSD in cursa pentru Cotroceni, cere acum anularea alegerilor.

Este vorba despre Corneliu Vadim Tudor care ataca oficialii americani, pe care ii acuza ca "dirijeaza mafia electorala"

"Romania s-a reintors la atmosfera cenusie si depresiva din anii '80. Alegerile trebuie anulate si repetate!", scrie pe Facebook Vadim Tudor.

In stilul caracteristic, Vadim vorbeste de ultimii doi ani de "taciune, carbocif, smoala" si apreciaza ca "duelul dintre Traian Basescu si Adrian Nastase continua, la 10 ani dupa blestemata finala din 2004", iar vinovati pentru acest lucru sunt "numai si numai americanii".

Vadim si Tariceanu, criticati de fani pentru ca-l sustin pe Ponta: Nu lingi unde scuipi

Sustinatorul lui Victor Ponta continua atacul la adresa oficialilor americani la Bucuresti.

"Ca un sarpe boa constrictor, stapinul yankeu isi studiaza bine 'clientii', alegandu-i pe cei mai prosti si mai santajabili. Mare grija sa nu castige cineva care ar pune capat dictaturii sale! Nu sunt omul ideilor date cu fixativ, adica fixe. Dar logica si experienta de viata ma determina sa gandesc asa: toata Mafia Electorala e dirijata de la Ambasada SUA. Asa se face ca toti nemernicii, de la fictivele institute de sondare pina la hotii de voturi, s-au inteles sa ma crediteze pe mine, de cca. 7 ani incoace, cu 3-4%, in timp ce ultimii tucalari si analfabeti sunt impinsi de la spate, sa ma bata mar. Asta, doar-doar am sa ma las pagubas. Nu, n-am sa ma las", adauga Vadim.

Vadim Tudor explica de ce il sustine pe Ponta: Iohannis, un neamt second hand refuzat la export (Video)

In ceea ce priveste dezbaterile dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale de pe 16 noiembrie - Klaus Iohannis si Victor Ponta - Vadim sustine ca "asistam la un spectacol jenant".

A doua dezbatere Ponta-Iohannis: Coruptii din partide au confiscat discutiile

"Daca le era atat de dor de dezbateri televizate, de ce Klaus Iohannis si Victor Ponta nu s-au confruntat cu mine? I-as fi bagat sub masa pe amandoi. Fara mine, orice competitie electorala de acest gen e si plictisitoare, si mincinoasa. Indiferent cine ar castiga, nu va rezista mai mult de 1 an. Dar va castiga, oare, cineva?

Eu am senzatia ca Traian Basescu va cere anularea si repetarea alegerilor. Si e pentru prima oara cind ii voi da dreptate", incheie Vadim Tudor.

In urma cu o saptamana, PRM si UNPR au incheiat un protocol de colaborare privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in turul final din 16 noiembrie.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Vadim anulare alegeri prezidentiale, #Vadim Tudor sustine Ponta, #Victor Ponta candidat alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014