Tensiuni in USL: Victor Ponta, mesaj pe Facebook pentru alegatorii PNL (Video)

Luni, 24 Februarie 2014, ora 11:00 5710 citiri
Foto: cotidianul.ro

Victor Ponta a trimis luni alegatorilor PNL un mesaj de unitate a USL-ului printr-o postare pe Facebook, in care isi exprima dorinta ca alianta de guvernare sa nu se rupa iar obiectivele acesteia, in special indepartarea lui Traian Basescu, sa fie indeplinite.

"Am un mesaj pentru toti alegatorii PNL si USL: vreau ca PNL sa ramana pe toate functiile pe care le detine, vreau sa fie alaturi de mine, sa il dam jos pe Traian Basescu si sa guvernam tara", se arata in mesajul postat de Victor Ponta pe contul sau de Facebook.

Mesajul este insa trimis alegatorilor PNL si nu Partidului National Liberal sau conducerii acestuia, iar Victor Ponta cheama simpatizantii liberali sa fie alaturi de el si ofera membrilor PNL varianta de a ramane pe functiile lor.

Zi decisiva pentru USL

Luni este ziua in care expira ultimatumul oferit de presedintele PNL, Crin Antonescu, lui Victor Ponta. Saptamana trecuta, presedintele PNL a spus ca pana luni Ponta trebuie sa hotarasca daca Romania va avea un Guvern USL sau un Guvern USD.

Conditia suprema este ca premierul sa il accepte pe Klaus Iohannis ca vicepremier si ministru de Interne, dupa ce Crin Antonescua a anuntat ca retrage conditia suplimentara a desfiintarii USD.

Victor Ponta a ramas insa fixat pe ideea ca singura varianta posibila este ca primarul Sibiului sa detina portofoliul Finantelor si postul de vicepremier pe partea economica.

Duminica seara, Antonescu a anuntat ca, in cazul in care Ponta nu accepta varianta propusa de el, va cere demisia ministrilor liberali.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News