Sova: Turcescu minte. Posibil si-a confundat calitatea de turnator cu cea de ofiter acoperit

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 12:07 3768 citiri
Foto: Facebook/Dan Sova

Daca Robert Turcescu ar fi fost ofiter acoperit, Parchetul General ar fi inceput demersurile oficiale impotriva sa, arata purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, care adauga ca el nu crede in spovedania acestuia.

"Nu cred ca Robert Turcescu este sau a fost ofiter acoperit al unui serviciu la pregatirea pe care o are. Este posibil sa-si fi confundat calitatea de furnizor de informatii cu cea de ofiter acoperit, calitatea de turnator cu cea de ofiter acoperit", a declarat Dan Sova, la Antena 3.

Lipsa de reactie a institutiilor abilitate in acest domeniu este un semn al falsului din marturisirea lui Robert Turcescu, spune senatorul Dan Sova.

"Daca ar fi fost real, Pachetul General s-ar fi autosesizat, ori Parchetul s-a autosesizat, a cercetat si a spus ca nu este cazul sa faca absolut nimic, ceea ce inseamna ca domnul Robert Turcescu nu este ofiter acoperit, pentru ca astazi ar fi avut dosar penal. Nu s-a intamplat treaba asta, pentru ca pur si simplu nu este ofiter acoperit. El a facut o sceneta, minte", a mai spus Sova.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Pe 21 septembrie, Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-colonel sub acoperire, retragandu-se apoi din viata publica: "Nu stiu daca se numeste retragere din presa, nu stiu daca ne retragem din ceva vreodata. Pana cand un judecator nu va spune da sau ba, nu am taria sa ma mai infatisez public, pentru ca, intr-un fel sau altul, ar trebui sa tot spun despre lucrurile astea.

Nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu. Eram in fata voastra un fariseu, un nimeni, un ins care mintea", a declarat el cu acel prilej.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News