Sefa Autoritatii pentru Turism, demisa de Ponta dupa ce a inspectat litoralul (Video)

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 08:02 5059 citiri
Foto: ANAT

Simona-Allice Man, presedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, a fost retrasa miercuri de premierul Victor Ponta de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

Demiterea Simonei Man a fost ceruta de patronate si a avut loc imediat dupa ce aceasta a inspectat daca litoralul este pregatit pentru sezonul estival, scrie Mediafax.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism efectuase, miercuri, o vizita in statiunea Mamaia. Simona Man a aratat cu aceasta ocazie ca litoralul romanesc este pregatit pentru deschiderea sezonului estival.

"Pana in acest moment, am facut un scurt tur in Mamaia, iar de aici plecam in sudul litoralului ca sa vedem si acolo stadiul pregatirilor. Ceea ce am vazut pana acum ne-a incantat privirile, hotelurile sunt pregatite, chiar foarte pregatite sa primeasca turistii. Credem ca va fi un sezon in care turistii vor fi multumiti de ceea ce le vor oferi aceste structuri turistice", a spus Simona Man.

Insa Virgil Stancu, reprezentantul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc si investitor pe litoral, a spus ca in sudul litoralului nici zece la suta din unitati nu sunt pregatite sa deschida de 1 Mai. Acesta a cerut ca hotelierii sa nu mai fie obligati prin lege sa-si deschida unitatile de la aceasta data.

In luna martie, reprezentantii agentiilor de turism si hotelierilor de pe litoral au cerut demisia Simonei Man de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism, acuzand-o ca blocheaza proiecte precum emiterea voucherelor de vacanta si aplicarea impozitului forfetar, aceasta raspunzand atunci ca de vina este birocratia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com