Rromi, in campanie: "Votez pe domnul Fonta. Sa ne mareste salaru. Ca sa are grija sa conduce tara!"

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 10:50 27481 citiri
Foto: Realitatea TV

Dan Stanescu, autoproclamatul rege al rromilor crestini de pretutindeni, a mers, miercuri, la Calinesti, judetul Arges, pentru a-i convinge pe rromii din zona sa il voteze pe Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Cand a luat fiinta Casa Regala, toti romanii au facut juramant de credinta regelui Tortica si, dupa ce a murit el, mie. Astazi, la nivel de Romania, dar si din strainatate, le cer rromilor din diaspora si celor din Romania sa voteze cu Victor Ponta", a spus Dan Stanescu, informeaza Pro Arges.

El a sustinut ca are un protocol incheiat cu PSD si ca Victor Ponta i-a promis, dupa o intalnire avuta in 4 noiembrie, proiecte pentru dezvoltarea comunitatii.

"Asa cum mi-ati jurat mie ascultare si tatalui meu, regele international, astazi eu va cer voua la nivel de Romania si la nivel de diaspora ca sa-mi jurati credinta pentru votul din 16 noiembrie. Victor Ponta, presedinte. Asta votez eu, regele Dan Stanescu", le-a spus el rromilor, care l-au aplaudat cu frenezie.

Supusii lui Stanescu s-au conformat si au pornit imediat in campanie electorala prin localitate, inmanand pliante cu Victor Ponta si strigand "Ponta presedinte!".

Intrebata pe cine voteaza, o femeie de etnie rroma a spus la Realitatea TV: "Pe domnul Fonta. (De ce?) Sa ne mareste si noua salaru. Ca sa are grija sa conduce tara".

"Nu putem lasa tara pe mainile strainilor. Ne este frica. Stim ce s-a mai intamplat, odata cu noi, in '42, cand ne-au dus nemtii, cand am trecut Transnistria cu Antonescu, si d-aia ne este frica astazi", a mai sustinut Dan Stanescu.

Si regele Cioaba a semnat un pact cu PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta la prezidentiale, inainte chiar de turul intai al alegerilor prezidentiale, dupa negocieri esuate cu candidatul PMP, Elena Udrea.

Dorin Cioaba promite ca rromii vor face tot posibilul sa-l vada pe Ponta la Cotroceni

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News