Roberta Anastase ii explica lui Ponta: o balustrada nu inseamna autostrada!

Duminica, 18 August 2013, ora 17:12
11096 citiri
Roberta Anastase ii explica lui Ponta: o balustrada nu inseamna autostrada!
Foto: Arhiva

Roberta Anastase spune ca pasarelele inaugurate de premierul Victor Ponta sunt atractia rusinoasa a Vaii Prahovei si ii atrage atentia acestuia ca o balustrada nu inseamna o autostrada.

Intr-un comunicat, Roberta Anastase se arata indignata de festivismul cu care e prezentata de autoritati inaugurarea pasarelelor de pe DN1 si declara ca "cele 4 pasarele vor fi doar atractia RUSINOASA a Vaii Prahovei. Varstnicii, persoanele cu dizabilitati, mamele cu carucioare nu vor putea urca niciodata treptele acestor pasarele".

Ea arata ca folosirea pasarelor implica probleme suplimentare, iar autoritatile locale au fost nevoite sa posteze cate un politist local pe langa fiecare "pasarela", care are ca "sarcina de serviciu" sa ajute sa treaca strada persoanele ce nu pot urca in "marile realizari ale guvernului Ponta".

Ea reaminteste o declaratie televizata a premierului Victor Ponta din februarie 2013, cand acesta a spus "Daca autostrada nu e gata pana in 2016, nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova".

"Daca ati fi facut un minim exercitiu de informare, ati fi aflat ca problema pe Valea Prahovei tine de incarcarea traficului. De aceea e nevoie de autostrada si nu de balustrade suspendate" spune Anastase.

Ea pomeneste si de conditiile neclare din punct de vedere legal in care au fost executate lucrarile: "Intai au inceput lucrarile, apoi au facut procedurile de atribuire directa si au platit 400.000 de euro. Dar ce mai conteaza daca Ponta trebuie sa mai umple inca o data televizoarele cu realizarile marete".

Roberta Anastase incheie amintindu-i premierului Ponta despre promisiunea sa in legatura cu demisia in cazul in care nu se vor construi cele doua tronsoane de autostrada. "Iar o balustrada nu este o autostrada!" mai spune ea.

Premierul Victor Ponta este asteptat duminica la inaugurarea celor patru pasarele aflate pe DN1 in zona localitatilor Comarnic, Azuga si Busteni.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Victor Ponta Anastase pasarele autostrada, #Victor Ponta Roberta balustrade autostrada, #Victor Ponta Roberta palasele licitatie , #premier
Comentarii