Reactia lui Ponta la anuntul facut de Antonescu: Sunt suparat pe mine...

Sambata, 31 Mai 2014, ora 18:08
9973 citiri
Reactia lui Ponta la anuntul facut de Antonescu: Sunt suparat pe mine...
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta sustine ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidentiala este "singura varianta rationala", dupa ce liberalii au obtinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare.

"Am aflat despre decizia lui Crin de a se retrage din cursa prezidentiala! Strict politic - era singura varianta rationala, orice altceva insemna doar accentuarea dezastrului sau politic si personal! Dar simt o mare tristete si dezamagire pt un om care mi-a fost prieten si partener in cel mai spectaculos proiect politic de dupa 89!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Antonescu: Nu mai candidez la presedintie, desi sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar avea

Premierul si-a exprimat regretul fata de situatia in care a ajuns Crin Antonescu, fostul sau partener in alianta USL.

"Am crezut din toata inima ca el putea sa fie un presedinte fff bun al Romaniei, cu conditia sa pastreze cu orice pret USL si principiile sale fondatoare", scrie Ponta.

"In 2013, cand principalii sai sfatuitori au devenit domnii Rosca Stanescu, Gusa si Rares Bogdan i-am spus de zeci de ori ca acesti 'consilieri' il vor impinge incet si sigur pe drumul pe care doar Traian Basescu il dorea pt Crin si pt Pnl, drumul distrugerii USL si al eliberarii spatiului pt alte persoane care erau de mult pregatite si 'acoperite' in diverse laboratoare!", sustine premierul.

Antonescu se retrage din cursa pentru Cotroceni: Ce spun liberalii si democrat-liberalii

Victor Ponta a mai scris pe reteaua de socializare, unde a postat si o fotografie in care apare de Crin Antonescu, din vremea mitingurilor USL, ca ii pare rau ca n-a reusit sa faca mai mult pentru liderul liberal.

"Sunt suparat pe mine ca nu am avut destula energie, timp si rabdare sa-l conving de ceea ce acum este evident pt toti! Nu simt niciun fel de resentiment fata de Crin, ii urez numai bine si sper sincer sa aiba puterea de a privi in urma cu alti ochi; si daca va accepta ca are si el o vina pt ce s-a intamplat inseamna ca ne vom reintalni candva din nou pe drumul lung si anevoios al politicii!", a incheiat Ponta.

V.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ponta mesaj Antonescu, #Ponta declaratii Antonescu, #Ponta prieten Antonescu , #Crin Antonescu