Reactia lui Ponta dupa ce Basescu s-a mutat provizoriu la Scrovistea

Luni, 30 Martie 2015, ora 18:57
6929 citiri
Reactia lui Ponta dupa ce Basescu s-a mutat provizoriu la Scrovistea
Foto: B1TV

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu stie nimic despre mutarea provizorie a fostului presedinte Traian Basescu la Scrovistea pana la finalizarea reparatiilor la vila din strada Gogol repartizata de Guvern.

"Nu citesc Facebook-ul d-lui Basescu. Intrebati-i pe cei de la RA-APPS. N-a trecut asa ceva prin guvern, nu ma ocup de pagina de facebook a d-lui Basescu", a raspuns Victor Ponta, luni, intrebat la Senat de jurnalisti cum comenteaza anuntul facut de Traian Basescu, informeaza B1TV.

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, luni, pe Facebook, ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea sa, urmand a se muta ulterior in locuinta din strada Nikolai Gogol.

Traian Basescu s-a mutat la Scrovistea

"M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie. Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere.

Cind RA-APPS va termina reparatiile in Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni in Bucuresti", a scris pe Facebook Traian Basescu.

De asemenea, fostul sef al statului a facut si o precizare referitoare la terenul din jurul locuintei: "Nu beneficiez nici de paduri, nici de domenii de vinatoare".

Prim-ministrul a fost intrebat si joi daca a aprobat acordarea unei locuinte provizorii la Scrovistea, pentru Traian Basescu, dupa ce televiziunile de stiri au relatat aceasta informatie, insa premierul a precizat ca Guvernul a aprobat doar o hotarare referitoare la locuinta din strada Gogol, aflata in renovare.

Ce spune Ponta despre locuinta provizorie a lui Traian Basescu

"Guvernul nu a aprobat, nu trebuie sa aprobe nimic, decat singura hotarare de guvern pe care am aprobat-o a fost in baza legii care se refera la fostii sefi de stat si este o locuinta, cea care se renoveaza acum. Restul, situatia locativa a domniei sale nu este de competenta Guvernului sau a mea, nu o cunosc si nu doresc sa o comentez", a spus Ponta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta Basescu mutat Scrovistea , #Traian Basescu