Predoiu: Candidatura lui Ponta nu respecta statutul. Va calca in picioare si Constitutia!

Vineri, 01 August 2014, ora 20:00 2423 citiri
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu sustine ca daca acum Victor Ponta nu respecta statutul partidului, fiind desemnat drept candidat al PSD in mod nestatutar, atunci cand va fi presedinte "va calca in picioare" Constitutia.

"As remarca faptul ca la Consiliul National al PSD nu s-a lansat in mod statutar candidatura domnului Ponta. Statutul PSD, adoptat chiar in mandatul de presedinte PSD al domnului Ponta, prevede alegeri interne pentru desemnarea candidatului. Trecand peste acest scrutin, domnul Ponta si-a anuntat o candidatura care nu este statutara. Cu alte cuvinte, domnul Ponta, pasind catre cursa prezidentiala, calca in picioare propriul statut al partidului", a declarat Catalin Predoiu, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta.

Ponta intra in cursa pentru Cotroceni: Aicea eu sa mor as vrea, aicea vreau eu sa traiesc!

El a precizat ca daca Victor Ponta incalca statutul partidului, atunci el nu va respecta nici Constitutia in cazul in care va ajunge presedinte.

"Prin urmare este absolut firesc sa ne intrebam ce va face domnul Ponta daca ar ajunge presedinte cu privire la Constitutie. Daca acum calca in picioare statutul propriului partid, va calca in picioare si Constitutia.

Daca acum ignora o regula clara care spune scrutin intern pentru desemnarea candidatului doar pentru ca oamenii au fost pusi sa aplaude acolo de catre dirijorul sef Dragnea, la fel va face si cu litera Constitutiei daca va ajunge presedinte", a afirmat prim-vicepresedintele PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Poza vanshakira
vanshakira
rank 5
Îi este fricăăăăăăăă!