Ponta, unor sustinatori din Olt: Basescu in locul lui Gica Popescu. Asa facem

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 18:49 2993 citiri
Foto: Arhiva (Antena 3)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a participat, miercuri, la un miting electoral in comuna Dobrun, din judetul Olt, la sfarsitul reuniunii el adresandu-se unui sustinator din multime care il interpelase, spunandu-i: "Basescu in locul lui Gica Popescu. Asa facem".

Ponta a mers, miercuri, in comuna Dobrun din judetul Olt, unde a obtinut cel mai mare scor la primul tur al alegerilor prezidentiale, fiind ales de 95% din alegatori.

Mitingul electoral a avut loc in fata primariei din localitate, unde Ponta a vorbit aproximativ cinci minute in fata celor o mie de localnici.

Ponta dezvaluie ce-a discutat cu Basescu despre gratierea lui Gica Popescu

Dupa ce a terminat discursul, Ponta a fost interpelat de un sustinator care statea in fata scenei. "Basescu in locul lui Gica Popescu. Asa facem", i-a raspuns Ponta, dupa care a coborat de pe scena, alaturi de Liviu Dragnea si Paul Stanescu.

In drumul sau spre autocarul de campanie, care il astepta pentru a se deplasa catre Slatina, Ponta a vorbit cu un alt sustinator, caruia i-a transmis acelasi mesaj: "Basescu in locul lui Gica Popescu".

Ponta si-a incheiat discursul cu parafrazarea unui cantec al lui Tudor Gheorghe: "Aici este tara mea si neamul meu cel romanesc/ Aici eu sa mor as vrea, aici vreau eu sa traiesc".

Ce spune Victor Ponta de gratierea lui Gica Popescu si Viorel Hrebenciuc

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, actual candidat la presedintie, afirma, pe 28 octombrie, ca daca ar fi presedinte, l-ar gratia din prima zi pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, in 4 martie, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, in Dosarul Transferurilor. Fostul component al echipei nationale a Romaniei este incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News