Ponta: Unii jurnalisti sunt servitori ai unui regim politic, iese tot puroiul din societate

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 15:14 3595 citiri

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat marti dimineata ca exista jurnalisti care sunt "servitori" ai unui regim politic, vorbind in context despre cazul Robert Turcescu.

"Exista probleme specifice ale relatiei dintre politica si mass-media, probleme pe care eu cred ca societatea romaneasca le poate rezolva. Prima a fost recent pusa pe tapet, cat de independenti sunt anumiti jurnalisti", a spus presedintele PSD, intr-o conferinta despre libertatea presei, citat de Evenimentul Zilei.

Acesta a subliniat si ca in societate exista oameni care spun ca sunt independenti si care de fapt nu sunt.

"Cred ca e un moment cand ies la suprafata tot felul de lucruri care ne-au surprins mai mult sau mai putin. Iese tot puroiul din societate si va urma vindecarea, e o operatiune dureroasa, dar exista in toate segmentele societatii oameni care pretind ca sunt independenti si nu sunt, oameni care au jucat roluri, ii aflam si pe cei care nu au fost jurnalisti, ci doar servitori ai unui regim politic. Dar sunt si cei care raman critici", a mai precizat Victor Ponta.

Ponta: Adrian Sarbu mi-a spus ca toti au iesit presedinti in Romania cu ajutorul lui

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

In cadrul aceleiasi conferinte, premierul a declarat ca exista "o parte ilegala, necurata" in presa din Romania, reprezentata de patroni care incearca sa influenteze politicul si nu vor sa plateasca taxe catre stat, dandu-l exemplu pe Adrian Sarbu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News