Ponta: Udrea, viitoarea sefa a PDL, invidioasa ca noi comunicam

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 14:49
2047 citiri
Ponta: Udrea, viitoarea sefa a PDL, invidioasa ca noi comunicam
Foto: Arhiva

Liderul PSD Victor Ponta le-a cerut luni ministrilor social-democrati sa le explice cetatenilor toate deciziile dificile pe care le vor adopta, in ciuda "invidiei" Elenei Udrea legata de comunicarea "non-stop" a Guvernului.

"Impreuna cu dumneavoastra - vorbesc si de membrii Guvernului, dar si de cei care nu sunt membri ai Guvernului, sunt parlamentari sau alte functii politice - trebuie sa explicam oamenilor ce facem. Am sesizat invidia viitoarei presedinte a PDL, doamna Udrea, ca noi comunicam.

Sigur, daca n-ai ce, nici n-ai ce sa comunici. In cazul Guvernului Boc, nu aveau ce sa comunice. Noi avem ce sa comunicam. Si lucrurile bune si lucrurile dificile, deciziile dificile pe care le vom lua, trebuie sa le explicam inainte. Daca oamenilor le explici inainte, sunt convins ca reactia va fi alta. Si mai ales daca vom fi foarte transparenti si vom spune de ce taiem dintr-o parte, unde punem in partea cealalta si cum facem ca lucrurile sa mearga in directia buna", a declarat Ponta in BPN al PSD.

Ponta i-a mai transmis Elenei Udrea ca va explica si de o mie de ori ce face Guvernul daca nici macar Emil Boc, fost premier, nu intelege cum este cu indexarea taxelor locale.

"Spune colega dlui Boc ca eu comunic bine. Pai daca si dlui Boc trebuie sa ii explic cum e cu legea de abilitare a Guvernului, sigur ca trebuie sa comunic bine. O sa comunic de inca o mie de ori. Pe dl Boc il invat drept constitutional, poate data viitoare, cand va fi prim-ministru, stie (...) Dl Boc ramine tot dl Boc, nu se schimba niciodata. Stie foarte bine, presedintele Basescu, idolul domniei sale, a promulgat legea privind abilitarea Guvernului vineri, legea intra in vigoare in trei zile, deci maine pot sa public ordonanta", a punctat premierul.

Deputatul PDL Elena Udrea a scris duminica pe blog ca Victor Ponta se foloseste de functia de prim-ministru pentru a fi "non-stop in mass-media" si face declaratii "de efect pe imagine, dar fara continut".

"In dorinta lui de a oferi poporului circ, pentru ca este evident ca nu-i poate oferi paine, Ponta foloseste functia de Prim Ministru pentru a fi non stop in mass media. Nu numai ca este toata ziua la televizor, in studiouri sau in direct prin telefon, dar a transformat si sedintele de guvern in conferinte de presa (...) daca dupa guvernarea Boc se spune ca a facut foarte mult, dar a comunicat foarte putin, deja dupa opt luni de guvernare Ponta se spune ca n-a facut nimic, dar a comunicat non stop!", a scris ea.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Ponta Udrea sefa PDL, #Ponta atac Udrea PDL, #Ponta Udrea invidioasa , #presedinte PSD