Ponta: TSD e creatia mea - Am o relatie speciala cu aceasta organizatie

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 11:06
2799 citiri
Ponta: TSD e creatia mea - Am o relatie speciala cu aceasta organizatie

Premierul si presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca are o relatie speciala cu organizatia Tineretului Social-Democrat (TSD), avand in vedere ca este "creatia lui".

"Am o relatie speciala cu TSD, pentru simplul motiv ca, fara prea multa modestie, e creatia mea. Alaturi de multi care sunt in sala si altii care nu sunt, dar care au pus umarul, am creat o organizatie de tineret puternica, un brand, care a starnit contradictii si pasiuni.

Ca orice om batran, am obiceiul de a povesti lucruri din trecut, mi-am adus minte cand nu eram membrii niciunei organizatii internationale si la prima noastra participare la un eveniment in afara am reusit sa ajungem la destinatie, am inchiriat o masina, eram cu Corlatean si Daciana, n-a fost usor sa le explicam celor de acolo ca tinerii social-democrati sunt si pot fi cu totul si cu totul altceva", a precizat premierul si liderul PSD.

El a mai precizat ca si-a amintit de criza care a fost in partid, cand a introdus culoarea rosie la TSD pe vremea cand partidul avea culoarea albastra.

"Cativa au lesinat cum a lesinat omul acela la Pungesti, le era teama ca facem alt partid, dar si-au revenit repede", a spus, ironic, Ponta, referindu-se la protestele din localitatea vasluiana in care oamenii au protestat fata de exploatarea gazelor de sist.

Mobilizare bucuresteana pentru Pungesti: 100 de oameni au plecat spre Vaslui

Victor Ponta participa, sambata, la evenimentul la care au loc alegerile in cadrul TSD, in Brasov, iar Mihai Sturzu este singurul candidat la presedintia organizatiei.

Congresul TSD, care se desfasoara in Sala Sporturilor din Brasov si la care participa cateva mii de persoane, a inceput cu intonarea imnului de stat din care a fost scoasa strofa care contine versul "Triumfator in lupte, un nume de Traian!". La Congresul TSD pentru alegerea noii conduceri a organizatiei mai participa Constantin Nita, Ecaterina Andronescu si Eugen Teodorovici.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Ponta alegeri TSD, #Ponta relatie TSD, #Ponta declaratii TSD, #Ponta tineret social democrat , #presedinte PSD