Ponta: Sunt convins ca Basescu va raspunde in fata justitiei. Mai e atat de putin

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 22:34
6132 citiri
Ponta: Sunt convins ca Basescu va raspunde in fata justitiei. Mai e atat de putin
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Premierul Victor Ponta s-a declarat convins ca presedintele Traian Basescu va raspunde in fata justitiei pentru lucrurile grave pe care le-a comis impotriva Romaniei ca sef de stat, el aratand ca se simte foarte bine cand se gandeste ca mai e atat de putin pana in 21 decembrie.

"Traian Basescu, in incercarea de a ma lovi electoral, a facut ce nu trebuie sa faca un presedinte al Romaniei: a promovat o minciuna, a atacat justitia, este suparat ca i-a arestat fratele, ca toti din justitie sunt oameni ai serviciilor, a atacat oameni din serviciile de informatii care isi fac treaba si isi pun viata in pericol pentru Romania. Este foarte grav ca cel care trebuie sa apere justitia si serviciile le-a atacat pentru un scop electoral", a declarat, miercuri, Victor Ponta, la Targu Jiu.

Basescu, noi lamuriri in cazul Ponta - ofiter acoperit: Trebuie facuta o ancheta a Parchetului Militar

El a spus ca nu stie daca Basescu a incalcat legea prezentand intr-o emisiune televizata o serie de documente sau daca avea dreptul sa le prezinte public, aratand ca exista institutii ale statului care fac aceasta analiza, dar si Parlamentul, care "poate sa decida".

"Traian Basescu trebuie sa raspunda in fata justitiei nu pentru jignirea, pentru insultarea mea, ci pentru lucruri grave comise impotriva Romaniei ca sef de stat. Sunt convins ca va raspunde. Justitia din aceasta tara il va judeca pentru ce a comis impotriva romanilor", a spus Ponta.

Basescu: Nu am incalcat legea. Melescanu a dezinformat. Ponta a fost un fripturist

El a aratat ca Basescu inca mai are imunitate si ca la Parchet si la DNA exista dosare legate de activitatea lui Traian Basescu, in care, conform Constitutiei, pana pe 21 decembrie nu pot sa se desfasoare cercetari.

"Dar stiti cat de aprope suntem de 21 decembrie? Ma simt atat de bine cand ma gandesc ca mai e atat de putin. Exista in Codul Penal actual prezavute si incriminate toate faptele lui Traian Basescu, trebuie doar aplicat. Sunt convins ca dupa 21 decembrie se va aplica", a subliniat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta Basescu proces decembrie, #Ponta ofiter acoperit Traian Basescu , #ofiter acoperit
Comentarii