Ponta: Spre deosebire de Basescu, eu i-am trasat Ramonei Manescu sarcini care tin de Transporturi

Luni, 26 August 2013, ora 19:22
4253 citiri
Ponta: Spre deosebire de Basescu, eu i-am trasat Ramonei Manescu sarcini care tin de Transporturi
Foto: Arhiva

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, "spre deosebire de presedintele Basescu", el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei.

"Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de Transporturi. Am vazut ca, din graba, presedintele i-a trasat si sarcini care tin de alte ministere. Eu am vorbit cu ea doar despre ce tine de Ministerul Transporturilor' ", a spus Ponta.

Basescu si Antonescu - noi sageti la Cotroceni

El a precizat ca, miercuri dimineata, se va afla la sediul Ministerului Transporturilor pentru a discuta cu noul ministru obiective concrete pe termen scurt si mediu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in interventia la scurta ceremonie de investire in functie a noului ministru al Transporturilor, ca ii doreste Ramonei Manescu mult succes si isi exprima speranta ca nu va "mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA".

"In primul rand va felicit pentru numirea in functia de ministru si cred ca ar trebui sa priviti la patru lucruri: privatizarea CFR Marfa, absorbtia fondurilor europene, tronsonul Nadlac-Arad, pentru ca restul tronsoanelor de la Sibiu sunt in executie, si metroul bucurestean", a spus Basescu, dupa ce Ramona Manescu a rostit juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor.

Antonescu: ANI se ocupa doar de PNL, de un an (Video)

Crin Antonescu, liderul PNL si presedintele Senatului, a plecat de la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Transporturilor, Ramona Manescu, desfasurata la Palatul Cotroceni, inainte ca seful statului, Traian Basescu, sa isi tina discursul specific pentru aceste ceremonii.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca "toata lumea" a constat existenta unui sir de coincidente legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA, el adaugand ca "unii chiar ne ameninta cu asta, saluta treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ponta Ramona Manescu, #Victor Ponta Traian Basescu, #Victor Ponta Ramona Manescu sarcini , #Traian Basescu