Ponta si Antonescu sunt "vaccinati" impotriva "chestiilor conspirative"

Sambata, 17 Martie 2012, ora 16:29
2218 citiri
Ponta si Antonescu sunt "vaccinati" impotriva "chestiilor conspirative"
Foto: Romania TV

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, sambata, la Paris, ca in cadrul Uniunii Social Liberale nu functionesa chestiile conspirative pentru ca au incredere unii in altii si "s-au vaccinat" impotriva acestor lucruri.

"Intre Antonescu, Constantin si mine nu mai functioneaza chestiile conspirative. Ne-am vaccinat. Nu mai functioneaza. (...) Nu se rupe USl. Nu e nicio sansa. Vom fi impreuna la locale, parlamentare si prezidentiale. Aceasta speranta sa se rupa USL e una falsa", a spus liderul PSD.

Ponta a precizat acest lucru in cadrul unui interviu acordat Romania TV dupa ce a fost intrebat despre discutia telefonica pe care a avut-o cu premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Liderul PSD nu a vrut sa ofere detaliile convorbirii pe motiv ca nu vorbeste la televizor despre ceea ce discuta la telefon.

"Nu povestesc niciodata la televizor ce discut la telefon. Nu eu l-am sunat pe Ungureanu, ci el pe mine. (...) Nu cred ca doi oameni politici trebuie sa spuna tot ce au vorbit. Poftim. Ne-am spus pe nume, nu pe functii", a precizat presedintele PSD.

Totusi, liderul PSD a amintit ca nu a discutat despre demiterea lui Sorin Blejnar, dar ca s-a vorbit despre cea a Robertei Anastase.

Ponta: Ungureanu mi-a spus ca ar schimba-o pe Anastase, dar nu are cum

"Daca presedintele Camerei Deputatilor ar fi de la PSD si ar frauda un vot, a doua zi l-as da afara. (...) Daca noi ne ducem in continuare si votul este fraudat, inseamna ca suntem complici si asta nu vrem niciodata", a mentionat Ponta.

Presedintele PSD a vorbit si despre ceea ce urmeaza sa se intample la congresul de pe 7 aprilie.

"Vor fi trei lucruri importante. Decizia noastra de a merge sub USL la alegerile locale din iunie, alegerile parlamentare din noiembrie si cele prezidentiale. Decizia de a nu colabora cu Traian Basescu si PDL. Cele 15 puncte pe care le-am precizat la investirea Guvernului Ungureanu vor fi prezentate. Antonescu va prezenta punctele sale de viitor presedinte al Romaniei", a subliniat acesta.

Ponta, despre plecarea Oanei Mizil din PSD: A pasit pe un nou drum politic

Un alt subiect a fost demisia Oanei Mizil. Ponta sustine ca nu a discutat cu aceasta si ca decizia i-a apartinut. Liderul PSD a subliniat ca nu i-a fost teama ca, dupa Oana Mizil, ar putea pleca si Marian Vanghelie din partidul sau.

"Nu vreau sa plece cineva, dar nici nu cred ca, daca pleaca cineva, se sfarseste PSD. Lucrurile sunt simple: esti de partea Opozitiei unite sau nu", a conchis politicianul.

Ponta se afla la Paris pentru a lua parte la "Renasterea Europei in viziunea stangii moderne" - eveniment la care au participat mai multi lideri europeni si in cadrul caruia Francois Hollande, candidat la alegerile prezidentiale din Franta, a sustinut un discurs.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ponta Antonescu conspiratie USL, #Ponta Antonescu vaccinat conspiratii, #Ponta telefon Ungureanu , #Crin Antonescu