Ponta si-a dat demisia: PSD - "Va fi in cartea de istorie", "act brav si onorabil"

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 14:42
3260 citiri
Ponta si-a dat demisia: PSD - "Va fi in cartea de istorie", "act brav si onorabil"
Foto: Arhiva (Suceava News)

Presedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, a declarat, miercuri, ca gestul facut de premierul Victor Ponta va fi inscris in cartea de istorie ce il va consacra drept cel mai bun premier de dupa 1989.

Presedintele PSD Suceava a declarat ca premierul Victor Ponta a demonstrat inaltimea functiei pe care a indeplinit-o cu responsabilitate.

"Gestul facut astazi de premierul Victor Ponta va fi inscris in cartea de istorie care il va consacra ca cel mi bun prim-ministru de dupa 1989, iar demisia de onoare a demonstrat inaltimea functiei pe care a indeplinit-o cu responsabilitate. Sper ca gestul sau sa fie bine inteles si Romania sa mearga mai departe pe drumul bun inceput in 7 mai 2012", a spus Nechifor.

De asemenea, seful PSD Buzau, Marcel Ciolacu, afirma ca demisia lui Victor Ponta e "un act brav si onorabil, chiar daca nu este responsabil de indolenta si prostia" celor care au cauzat moartea ori vatamarea tinerilor de la Colectiv, adaugand: "Poate ca nu este catastrofal, daca ne gandim la alegeri anticipate".

Dragnea anunta demisia lui Ponta: Nu se mai poate face politica asa, rupti de societate!

Ponta demisioneaza: Am rezistat la orice batalie cu adversarii politici, dar niciodata nu ma bat cu oamenii

Ponta a demisionat de ziua lui Basescu: Un cadou facut poporului roman (Video)

Liderul organizatiei judetene a PSD Buzau, deputatul Marcel Ciolacu, a afirmat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca este "o perioada foarte importanta in politica romaneasca" si, chiar daca Guvernul condus de Victor Ponta este "caracterizat de performanta si dezvoltare economica", aceste lucruri "nu mai conteaza intr-un moment al decontului politic, pe un fond in primul rand emotional, cauzat de o mare tragedie".

Ponta si-a dat demisia UNPR: Decizia a fost luata cu Oprea. Niciun cuvant despre Piedone

Romania in strada - Ponta demisioneaza: Sper ca asta sa satisfaca asteptarile protestatarilor - LIVE

Ciolacu a adaugat ca reactia cetatenilor care au cerut demisii in strada este una "justificata".

"Toata lumea a asteptat sa se termine cu marii corupti, insa realitatea ne-a demonstrat la ce nenorocire inimaginabila poate duce mica coruptie. Reactia cetatenilor este una justificata, iar decontul se indreapta catre cei ce sunt la guvernare, dat fiind si saturatia fata de un Parlament supradimensionat (iarasi trebuie sa reamintesc legea propusa de majoritatea PDL, care a instituit acest Parlament imens). Avem o noua lege electorala, e timpul sa injumatatim numarul parlamentarilor.

Demisia premierului Victor Ponta este un act brav si onorabil, chiar daca nu este responsabil de indolenta si prostia celor ce au cauzat direct sau indirect moartea si vatamarea deosebit de grava a atator tineri. Poate ca nu este catastrofal daca ne gandim la alegeri anticipate; pana la urma suntem singura tara din sud-estul Europei unde acestea nu au avut loc pana acum.

Este un nou moment 'zero' al societatii noastre, iar alegerile anticipate ar reporni, de pe nou nivel, evolutia democratica a Romaniei. PSD a inteles nevoile profunde de schimbare si e gata sa propuna Romaniei politica si politicienii pe care lumea ii asteapta. Un restart politic - de asta are nevoie Romania, si nu de o reintoarcere la guvernul Boc-Udrea-Blaga!", sustine liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Nechifor Ponta demisie, #Ciolacu Ponta demisionat , #demisie