Ponta se simte ca Nastase si Iliescu. Ce spune de colaborarea cu Iohannis

Luni, 13 Iulie 2015, ora 16:17
4059 citiri
Ponta se simte ca Nastase si Iliescu. Ce spune de colaborarea cu Iohannis
Foto: Arhiva Ziare.com

Victor Ponta a declarat, luni, la iesirea de la sedinta coalitiei de guvernare, ca va continua sa colaboreze institutional cu presedintele Klaus Iohannis.

Intrebat daca a mai vorbit cu seful statului despre situatia de la Ministerul Transporturilor si daca va colabora in continuare cu Iohannis, Ponta a raspuns afirmativ.

"Evident ca trebuie sa colaboram institutional. Am transmis presedintelui si vineri o revenire privind Ministerul Transporturilor", a declarat Ponta, adaugand ca ramane de vazut ce va face Iohannis cand se va intoarce in tara.

Iohannis, despre Ponta: Vom colabora institutional, ca sa nu las asta in suspans

Pe de alta parte, Victor Ponta, care s-a autosuspendat de la sefia PSD, a mai declarat ca acum are acelasi rol ca fostii presedinti ai formatiunii, Ion Iliescu si Adrian Nastase.

"Ma simt foarte bine in calitate de membru al PSD. Sunt exact la Ion Iliescu si Adrian Nastase", a punctat Ponta.

Victor Ponta a comentat si pe marginea diferentelor de opinie din interiorul PSD cu privire la conducerea partidului, in contextul in care Liviu Dragnea a fost criticat de colegi ca a cerut organizarea unui Congres in urmatoarea perioada.

Colegii il contrazic pe Dragnea: Nu e nevoie de Congres acum, conducerea PSD e legitima

Mai multe voci din PSD, printre care Rovana Plumb si Gabriela Firea, au sustinut la unison ca nu este nevoie de Congres, actuala conducere fiind legitima.

"Nu a fost niciun moment o problema ambigua in PSD, si Dragnea, si ceilalti colegi stiu ca PSD - cand e unit - castiga, cand nu e unit pierde, dar echipa este unita acum si mergem mai departe", a precizat Ponta.

Acesta a adaugat ca interimatul asigurat de Rovana Plumb la sefia PSD este legitim.

Apele s-au agitat in PSD inca de duminica seara, cand Victor Ponta a anuntat ca se autosuspenda de la conducerea formatiunii politice.

Ponta pleaca de la sefia PSD, de dragul partidului. Ramane simplu premier (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Ponta Iohannis, #Ponta Iohannis colaborare , #Klaus Iohannis