Ponta se lauda cu drumurile din Romania: Am finalizat si contractat cel mai mare numar de kilometri de autostrazi!

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 21:51 10693 citiri
Foto: Facebook / Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta i-a raspuns presedintelui PMP, Traian Basescu, care l-a criticat in ceea ce priveste infrastructura rutiera, afirmand ca in perioada 2012-2015 guvernul sau a finalizat si contractat cel mai mare numar de kilometri de autostrazi.

"Cu tot sabotajul si opozitia feroce a presedintelui Basescu (care ar fi trebuit de fapt sa sprijine realizarea de autostrazi, dar care inca din 1999 cand era el ministru al Transporturilor a fost cel mai mare adversar), in 2012 - 2015 am finalizat si contractat cel mai mare numar de kilometri de autostrazi!", sustine Ponta.

"Total kilometri licitati si contractati pentru executie doar in 2012 - 2015 = 313 / valoare 1,4 miliarde euro /// total kilometri licitati si contractati in 2016 = ZERO / valoare = ZERO euro!!!

Domnule Basescu / si eu cred ca aveti viitor in politica, va ajuta foarte tare prestatia actualului presedinte / dar pana sa fiti dvs cel mai bun premier (mai bun decat Ciolos sau Boc e foarte posibil si realizabil??????) mai cititi niste cifre!", i-a raspuns Ponta pe Facebook lui Basescu.

Totodata, el l-a acuzat pe fostul presedinte ca vrea sa se puna bine cu actualul Guvern, spunand ca acesta nu are ce sa faca in infrastructura rutiera din cauza fostului Executiv.

Presedintele PMP, Traian Basescu, i-a cerut fostului premier Victor Ponta sa spuna daca in timpul guvernarii sale s-a contractat vreun kilometru de autostrada sau daca s-a organizat licitatie pentru modernizarea de cale ferata.

"Eu las, aici, public, o intrebare la care sa raspunda domnul Ponta, prima data cand va fi hotarat sa fie sincer. Sa spuna daca in timpul domniei sale s-a contractat macar un kilometru de autostrada sau daca s-a organizat licitatie si s-a contractat un kilometru de cale ferata la modernizare.

Deci, nici Guvernul Ponta nu a facut nimic pentru cresterea absorbtiei, aveti inertia contractelor din timpul Guvernului Boc si aici suntem. De aceea nu as fi atat de exigent cu Ciolos, cat cu Ponta", a afirmat Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
DOTTORE MANGLA CUM FRAUDE
rank 5
- (minus) 9 Km !!!!!