Ponta: S-au auzit doua voci in aceasta campanie - vocea mea si vocea Justitiei

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 14:25
7554 citiri
Ponta: S-au auzit doua voci in aceasta campanie - vocea mea si vocea Justitiei
Foto: DC News

Prim-ministrul Victor Ponta spune ca, in cadrul campaniei pentru alegeri prezidentiale, s-au auzit doar doua voci, respectiv a sa si a Justitiei.

"In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea (...) si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari. In rest, ceilalti candidati nu s-au auzit.

Sper ca la turul doi, in pauzele dintre arestari, dosare, sa vorbim despre ce face presedintele: politica externa, securitate internationala, securitate energetica, sistem constitutional", a declarat candidatul PSD la alegerile prezidentiale, intr-o emisiune la DC News.

Acesta a spus ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu si fostul sef SIE Teodor Melescanu stiu politica externa, aparare si economie, dar Klaus Iohannis "nu stie aparare, politica externa si nu cred ca va sti vreodata".

"Doamna Udrea stie mai mult decat domnul Ioahnnis, doamna Macovei stie mai putin decat doamna Udrea", a adaugat Victor Ponta.

Ponta, atac la Basescu: Sa vii la TV si sa vorbesti ca Udrea e ilegal pentru un presedinte (Video)

Premierul a precizat ca exista pregatite si confirmari pentru patru dezbateri electorale inainte de turul al doilea, pe patru teme.

De asemenea, prim-ministrul l-a atacat pe Klaus Iohannis, spunand ca nu stie daca poate sa vorbeasca despre economie cu candidatul ACL, in dezbaterile dinainte de turul al doilea.

"La Iohannis este cel mai periculos divide et impera, mai periculos decat ce a facut Traian Basescu", a subliniat presedintele PSD.

Acesta a dezvaluit ca, in cei doi ani si jumatate in functia de prim-ministru, regreta cel mai mult ca nu a reusit in anul 2012 sa-l demita pe Traian Basescu: "Atunci era Crin Antonescu candidat, era presedinte, cred ca Romania ar fi avansat mult mai repede, decat faptul ca am ramas doi ani in razboi intre Palate. (...) Sigur ca regret acel moment".

Basescu: Serviciile s-au implicat in campania electorala

Nu in ultimul rand, prim-ministrul a comentat declaratiile facute de Traian Basescu, joi seara, cu privire la serviciile secrete din tara noastra, si a afirmat ca, in Romania, in ultimii 10 ani, "cel mai important Serviciu a fost serviciul roman de propaganda".

"Oameni de presa, oameni de opinie, care 9 ani si jumatate au lucrat foarte bine cu dl Basescu. In ultima perioada, tot acest serviciu s-a mutat la dl Iohannis. Dl Basescu a fost un lider al serviciului roman de propaganda, dl Iohannis este doar un instrument", a mai subliniat Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, ca este convins ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Ponta campanie prezidentiale, #Ponta alegeri prezidentiale, #Ponta servicii secrete, #Ponta teme campanie prezidentiale, #Ponta vocea Justitiei , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014