Ponta, reuniune la Parlament cu vechiul USL: Va fi ca un moment de bilant la trei ani

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 13:23 2348 citiri

Premierul Victor Ponta a dezvaluit ce s-a discutat, luni, la sedinta Biroului Politic National de la sediul PSD, printre care si faptul ca s-a stabilit ca saptamana viitoare va avea loc o intalnire a membrilor fostului USL si se va prezenta un bilant al celor trei ani de activitate a Uniunii.

"Luni, la Parlament, ii vom invita pe toti parlamentarii care, in data de 27 mai 2012, au facut posibila schimbarea Guvernului PDL si inceputul punerii in aplicare a programului de guvernare al USL, un moment pe care il consider fundamental in schimbarea Romaniei (...). Va fi ca un moment de bilant la trei ani de zile de la infiintarea USL", a declarat Victor Ponta, intr-o conferinta de presa tinuta dupa sedinta BPN.

De asemenea, seful social-democratilor a mai spus ca pe 7 mai va avea loc Comitetul Executiv National, in care se vor lua decizii legate de "reorganizarea departamentelor Consiliului National, vom discuta despre inceperea strategiei pentru alegerile locale din 2016, vom stabili care va fi modul de colaborare cu ceilalti aliati ai nostri".

Declaratiile premierului vin in contextul in care, luni dimineata, la Palatul Cotroceni, a avut loc o noua runda de discutii intre reprezentantii ai partidelor politice si presedintele Klaus Iohannis, pe teme precum votul romanilor din diaspora, si procedurile de incuviintare a urmaririi penale, retinerii, arestarii sau perchezitiei senatorilor si deputatilor.

Ponta, discutie informala cu Iohannis: I-a spus ca trebuie sa avem "trei puteri in stat, nu doar una"

Consultari la Cotroceni: UNPR vrea ca parlamentarii incompatibili sa isi piarda mandatul fara vot LIVE

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza paypal
paypal
rank 5
Cu noul USL a discutat la Cotroceni
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5