Ponta, prins cu minciuna? Premierul ar fi semnat pentru infiintarea echipei romanesti de Formula 1

Marti, 03 August 2021, ora 11:4423978 citiri
Ponta, prins cu minciuna? Premierul ar fi semnat pentru infiintarea echipei romanesti de Formula 1
Foto: Evenimentul Zilei

Premierul Victor Ponta ar fi fost prins cu minciuna in cazul echipei de Formula 1 care urma sa aiba reprezinte Romania in Marele Circ.

Informatia potrivit careia o echipa din Romania incearca sa isi faca loc in campionatul mondial de Formula 1 a aparut in vara anului trecut si a surprins pe toata lumea.

Itele acestei afaceri foarte complicata duceau pana la cel mai inalt nivel, la premierul Victor Ponta, insa acesta a negat intotdeauna cu vehementa orice fel de implicare in proiect.

Cei de la ProSport au descoperit recent ca seful Guvernului a mintit, el girand chiar dosarul trimis de echipa Forza Rossa la Federatia Internationala de Automobilism.

In acest dosar exista o fila, cea de-a 14-a, care poarta in partea de sus inregistrarea la cabinetul premierului, iar in cea de jos semnatura lui Victor Ponta.

Proiectul echipei Forza Rossa Romania ii apartine lui Ion Bazac, fost ministru al Sanatatii din partea PSD, cel care detine drepturile exclusive de a importa modelele Ferrari in Romania si Republica Moldova.

Acesta a sustinut ca echipa de Formula 1 pe care si-o doreste este un proiect "suta la suta privat". Implicarea sefului Guvernului ar putea insa sugera altceva.