Ponta: Pariul cu economia a fost castigat! USL cu Tariceanu? Sigur ca da! (Video)

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 15:42 3056 citiri
Foto: victorponta.ro

Premierul Victor Ponta a felicitat miercuri Parlamentul pentru votul dat legii care micsoreaza contributiile sociale la asigurarile de sanatate si a anuntat posibilitatea reinfiintarii USL impreuna cu partidul liberal creat de Calin Popescu Tariceanu.

"Ma bucur pentru votul dat de toate grupurile parlamentare pentru reducerea CAS. Slava Domnului, votul vine intr-o zi in care INS spune ca avem o crestere economica nu de 3,8 ci de 3,9 si in care au scazut si facturile la energia electrica. Asta ma face sa cred ca pariul cu economia a fost castigat", a spus Victor Ponta.

Ponta: Reducerea CAS cu 5%, din octombrie. FMI nu este de acord

Premierul, prezent la Parlament in momentul votului asupra cererii DNA de ridicare a imunitatii si incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Titi Holban, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, a declarat ca a votat in favoarea cererii procurorilor.

"Fiecare voteaza cum crede. Eu am votat foarte clar pentru", a informat presa Victor Ponta.

Intrebat in legatura cu infiintarea de catre presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a unui nou partid liberal, Victor Ponta a declarat ca se bucura si ca presedintele Senatului este un adevarat liberal.

"La programul USL, care ne-a adus in aceasta situatie (crestere economica, n.r.), au lucrat domnul Tariceanu, domnul Chitoiu si domnul Rusanu. Cred ca a fost unul dintre cei mai buni premieri, alaturi de domnul Adrian Nastase", a spus Victor Ponta care, intrebat daca va reinfiinta USL impreuna cu Tariceanu, a incuviintat: "Daca se poate, sigur ca da".

Ponta: Este mai bine decat ne asteptam. Romanii au mai multa incredere

"Eu cred ca din noiembrie o sa avem un presedinte care nu o sa mai ceara voturi de la clanurile interlope", a incheiat Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News