Ponta, ofiter acoperit - Tariceanu: Declaratiile lui Basescu sunt golanii (Video)

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 13:25
4669 citiri
Ponta, ofiter acoperit - Tariceanu: Declaratiile lui Basescu sunt golanii (Video)
Foto: tariceanu.ro

Presedintele Senatului si candidatul indepedent la prezidentiale, Calin Popescu Tariceanu, crede ca declaratiile facute luni seara de Traian Basescu, potrivit caruia Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, reprezinta "o diversiune", dar in acelasi timp "creeaza o vulnerabilitate la adresa serviciilor".

"Declaratiile de aseara (luni - n.red.) sunt golanii marca Basescu. Sunt diversiuni de campanie electorala, nu dezvaluiri", a subliniat fostul premier. El a precizat ca nu ii ia apararea lui Victor Ponta, ci face simple constatari.

Ponta, ofiter acoperit - Desfasurarea evenimentelor LIVE

In opinia sa, iesirea lui Traian Basescu de luni seara "este o diversiune care are menirea sa o ajute pe protejata presedintelui si sa ii discrediteze pe ceilalti candidati".

In acelasi context, Tariceanu a remarcat ca, prin declaratiile facute, seful statului "creeaza vulnerabilitate la adresa serviciilor". "Daca a avut cunostinta de asemenea lucruri, trebuia sa sesizeze imediat institutiile statului, organele abilitate in drept", a adaugat fostul premier.

Intrebat daca, in aceste conditii, va relua solicitarea privind suspendarea din functie a actualului presedinte al Romaniei, Tariceanu a raspuns ca "aceasta noua iesire a lui ar putea sa trezeasca pe multi la realitate si sa ia o hotarare referitor la suspendare".

Drept argument, el a adus faptul ca, din momentul in care astfel de informatii apar din interior, se creeaza o vulnerabilitate la adresa statului. "Un personaj precum presedintele poate sa divulge si alte secrete de stat", a adaugat Tariceanu.

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

Ponta, prima reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: Sunt numai minciuni. O sa ma rog si pentru el

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca prim-ministrul Victor Ponta ar fi ofiterul acoperit la care s-a referit in repetate randuri inainte de inceperea campaniei electorale pentru Presedintia Romaniei.

"Zambeste acum, cand e prim-ministru, ii merge, dar cand va fi presedinte, nu ii va merge. Ponta trebuie sa recunoasca (sic!) ca in '97-2001 a fost ofiter acoperit al SIE", a spus seful statului, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Marti dimineata, premierul Ponta a spus ca dezvaluirile facute de Basescu "sunt numai minciuni".

Victor Ponta a precizat ca, din 1995 de cand a absolvit facultatea, si pana in prezent, a respectat legile tarii si si-a "servit tara", atat in calitate de magistrat sau deputat, cat si de ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tariceanu acuzatii Basescu ofiter acoperit, #Tariceanu Ponta ofiter acoperit, #Tariceanu candidat alegeri prezidentiale 2014 , #ofiter acoperit
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Poza banateanul
banateanul
rank 2
tradiceanu este numele tau pentru vesnicie