Ponta, ofiter acoperit: Robert Turcescu comenteaza dezvaluirea lui Basescu

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 00:57 15138 citiri
Foto: B1 Tv

Jurnalistul Robert Turcescu a comentat, luni noaptea, dezvaluirea facuta de presedintele Traian Basescu, potrivit caruia premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada '97-2001.

"VV Ponta ce va spune? Ca a fost sau ca n-a fost? Din proprie experienta, stiu ca e foarte greu sa spui ca ai fost. Cu Dumnezeu inainte!", a scris pe Facebook Robert Turcescu.

Acesta anuntase in luna septembrie, dupa autodeconspirarea sa ca ofiter acoperit, ca se retrage din viata publica.

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit, luni seara, ca prim-ministrul Victor Ponta este ofiterul acoperit la care s-a referit inainte de inceperea campaniei electorale pentru Presedintia Romaniei.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Pe 21 septembrie, Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-colonel sub acoperire, retragandu-se apoi din viata publica: "Nu stiu daca se numeste retragere din presa, nu stiu daca ne retragem din ceva vreodata. Pana cand un judecator nu va spune da sau ba, nu am taria sa ma mai infatisez public, pentru ca, intr-un fel sau altul, ar trebui sa tot spun despre lucrurile astea. (...) Nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu. Eram in fata voastra un fariseu, un nimeni, un ins care mintea".

Turcescu nu va fi trimis in judecata - Parchetul nu se sesizeaza in cazul ofiterului acoperit

Niciun judecator nu s-a pronuntat insa pe aceasta tema, deocamdata, din moment ce, la inceputul lunii octombrie, procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat ca Parchetul nu se va sesiza in cazul lui Robert Turcescu, care nu va fi trimis astfel in judecata.

F.N.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News