Ponta, ofiter acoperit - Rares Bogdan: Basescu si-a uitat dosarul rosu in studio. Se simtea usurat

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 22:22
15454 citiri
Ponta, ofiter acoperit - Rares Bogdan: Basescu si-a uitat dosarul rosu in studio. Se simtea usurat

Jurnalistul Realitatea Tv Rares Bogdan a dezvaluit, miercuri, ca presedintele Traian Basescu a uitat in studioul emisiunii sale file din dosarul prezentat luni seara, cand a dezvaluit ca premierul Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE.

"Va dau o informatie in exclusivitate: presedintele si-a uitat in studioul Realitatea file din dosarul rosu in care a adus documentele pe care le-ati vazut in direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, si i le-a dat. Traian Basescu mi-a mai spus dupa emisiune ca se simte usurat", a spus Rares Bogdan, intr-un interviu aparut miercuri pe Ziua de Cluj.

Intrebat daca a mai vorbit cu presedintele, dupa emisiune, jurnalistul a raspuns: "M-a sunat astazi, pe la ora 13:00, razand, si mi-a zis ceva de genul 'Ce ati facut, domnule Bogdan?'".

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

De asemenea, Rares Bogdan a explicat ca Traian Basescu afirmase initial ca va face dezvaluirea cu sase zile inainte de alegerile prezidentiale.

"El, pe parcursul emisiunii, a spus ca va face dezvaluirea cu sase zile inainte de primul tur al prezidentialelor. Mi-a spus apoi ca i-a placut subiectul despre starea economica a Romaniei si ca am afirmat ca iubesc Romania. Am ramas si eu surprins cand, pe o pauza publicitara, i-a spus aghiotantului 'Du-te si adu de pe biroul mic dosarul rosu!'. Acelasi aghiotant mai fusese trimis inainte sa aduca un dosar despre perimetrele Lukoil", a mai spus jurnalistul.

"Mi-a spus ca, daca va fi cazul, va iesi cu lamuriri suplimentare. L-am intrebat daca le va spune la mine in emisiune, iar el a ras", a adaugat Rares Bogdan.

De asemenea, acesta a precizat ulterior, pentru DC News, ca foile uitate erau cele nesecrete, care au si fost aratate pe post.

"Au fost filele pe care le-am prezentat, cele din mana mea, si le-am dat cam dupa zece minute. Emisiunea s-a terminat la si 22, am stat cam opt minute, pe la unu fara un sfert le-am dat. La mine erau filele nesecrete, alea pe care le-am si aratat. Nu erau foile secrete, erau cele nesecrete. I le-am si inapoiat.

(...) Eu, pe Traian Basescu, il urasc de vreo noua ani, cred ca am scris 700 de editoriale impotriva lui, dar nu putem sa-l invingem asa. Sa-l batem cum trebuie, sa-l scoatem din viata politica cum trebuie, e vulpe batrana", a subliniat Rares Bogdan.

In timpul emisiunii de luni seara, cand a sustinut ca prim-ministrul Victor Ponta ar fi ofiterul acoperit la care s-a referit in repetate randuri inainte de inceperea campaniei electorale pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu i-a dat jurnalistului Realitatea Tv sa citeasca file din dosar, dar l-a avertizat sa nu dea pagina, ca "acolo sunt secrete de stat".

Mafia retrocedarilor: Hrebenciuc, urmarit penal. Sarbu si Ioan Adam, implicati in dosar

De asemenea, miercuri, Rares Bogdan a spus, intr-o alta emisiune la Realitatea Tv, ca senatorul UDMR Verestoy Attila "e ofiter acoperit in SRI de 25 de ani", in contextul audierilor de la DNA ale mai multor parlamentari PSD in dosarul retrocedarii ilegale a zeci de mii de hecatare de paduri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rare Bogdan dosar Basescu, #Basescu dosar Ponta ofiter, #Basescu Ponta ofiter acoperit, #Basescu Ponta SIE , #ofiter acoperit