Ponta, ofiter acoperit: Dragnea spune ca Basescu incearca sa o ajute pe Udrea

Marti, 14 Octombrie 2014, ora 18:14
2811 citiri
Ponta, ofiter acoperit: Dragnea spune ca Basescu incearca sa o ajute pe Udrea
Foto: Arhiva

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca prin dezvaluirea facuta de presedintele Basescu despre calitatea de ofiter acoperit a lui Victor Ponta seful statului nu incearca decat sa o ajute pe Elena Udrea sa creasca in sondaje.

"Sunt niste minciuni aruncate pe piata de un om disperat si speriat, care nu lasa in urma lui decat ura, minciuna si dezbinare. Ce poti sa spui despre aceste afirmatii, daca el 'falfie' niste hotarari de Guvern care nu au nicio legatura cu Ponta", a spus Liviu Dragnea, precizand ca presedintele vede ca Elena Udrea "se face de ras in fata romanilor!", informeaza Digi24.

Ponta, ofiter acoperit - Desfasurarea evenimentelor LIVE

Intrebat de jurnalisti daca Victor Ponta intentioneaza sa iasa din cursa pentru prezidentiale, dupa dezvaluirile presedintelui, Dragnea a spus ca PSD nu a luat in calcul aceasta varianta, dimpotriva, PSD iase intarit.

"PSD i-a in calcul sa aiba o determinare si mai mare, impreuna cu toti militantii si cu toti simpatizantii, sa terminam mult mai repede cu acest regim de trista amintire, regimul Traian Basescu. Victor Ponta sa ajunga presedinte si sa aduca normalitate in aceasta tara. Ierarhia valorilor in Romania deja s-a rasturnat", a spus Liviu Dragnea.

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

Ponta, prima reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: Sunt numai minciuni. O sa ma rog si pentru el

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca prim-ministrul Victor Ponta ar fi ofiterul acoperit la care s-a referit in repetate randuri inainte de inceperea campaniei electorale pentru Presedintia Romaniei.

"Zambeste acum, cand e prim-ministru, ii merge, dar cand va fi presedinte, nu ii va merge. Ponta trebuie sa recunoasca ca in '97-2001 a fost ofiter acoperit al SIE", a spus seful statului, intr-o emisiune la Realitatea TV.

Marti dimineata, premierul Ponta a spus ca dezvaluirile facute de Basescu "sunt numai minciuni".

Victor Ponta a precizat ca, din 1995 de cand a absolvit facultatea, si pana in prezent, a respectat legile tarii si si-a "servit tara", atat in calitate de magistrat sau deputat, cat si de ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragnea Ponta Basescu ofiter acoperit, #Dragnea Basescu Udrea prezidentiale , #ofiter acoperit