Ponta: O sa discutam cu PP-DD, putem sa facem si o alianta la nivel de Parlament (Video)

Luni, 02 Iunie 2014, ora 16:472336 citiri
Ponta: O sa discutam cu PP-DD, putem sa facem si o alianta la nivel de Parlament (Video)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca Puterea va purta discutii cu liderii PP-DD, putand fi facuta chiar si o alianta la nivel de Parlament cu reprezentantii acestui partid.

"O sa discutam cu cei de la PP-DD, ca ei mai sunt in teritoriu. Putem sa facem si o alianta la nivel de Parlament. Ei cu siguranta nu vor sa treaca in alianta pro-Basescu, Iohannis - Blaga", a declarat Victor Ponta.

Dan Diaconescu candideaza la presedintie si vrea o alianta anti Basescu

Acesta a precizat ca Alianta PSD-UNPR-PC va fi in opozitie in teritoriu: "Baronii lor o sa faca ce vor in teritoriu, speram doar sa respecte legea".

"Foarte multi dintre liberalii care au candidat alaturi de noi acum sunt intr-o situatie cel putin neplacuta fata de alegtori, pentru ca atunci cand i-au votat oamenii, in 2012, nu le-au spus ca se vor alia tocmai cu PDL", a mai spus Victor Ponta.

Dragnea: Daca Dan Diaconescu vrea sa facem o alianta anti-Basescu, suntem acolo

Fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, si-a anuntat luni intentia de a candida la Presedintia Romaniei, chemand liderii tuturor partidelor sa-l sustina intr-o mare alianta anti-Basescu, menita sa impiedice numirea actualului sef al statului ca premier dupa legerile din toamna.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News