Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta o ironizeaza pe Gorghiu: Cu asa Opozitie, mai ramanem 50 de ani la guvernare

Vineri, 14 August 2015, ora 15:12
3850 citiri
Ponta o ironizeaza pe Gorghiu: Cu asa Opozitie, mai ramanem 50 de ani la guvernare
Foto: Facebook/Ziare.com

Premierul Victor Ponta o ironizeaza pe Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, si apreciaza ca, avand o astfel de Opozitie, PSD mai poate ramane inca 50 de ani la guvernare.

"E clar! Acum m-a lasat pe mine si l-a luat pe Ministrul Educatiei! Dna. Gorghiu are idei foarte putine si foarte fixe. Daca asta inseamna Opozitie, inseamna ca mai stam la guvernare 50 de ani!", scrie pe Facebook Victor Ponta.

Mesajul sau vine in contextul in care Gorghiu a sustinut ca ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ar trebui sa demisioneze, daca nu este capabil sa gestioneze procesul de admitere a elevilor la licee.

Suspiciune de frauda la admiterea in licee: Sute de transferuri dupa repartizarea computerizata (Video)

"Domnul ministru Cimpeanu ar trebui sa cedeze portofoliul Educatiei daca nu este capabil sa tina in frau o chestiune care ar trebui sa functioneze ca un ceas - procesul de admitere a elevilor la licee - si daca nu intentioneaza sa promoveze meritocratia in educatie. Neputinta domniei sale risca sa marcheze o generatie de elevi, sa revolte si sa nedreptateasca tineri care au facut eforturi pentru a fi admisi la un liceu bun", a scris, vineri, pe aceeasi retea sociala, Alina Gorghiu.

Acesta a mai notat ca este de asteptat ca problemele care tin de guvernare sa scape de sub control, avand in vedere ca PSD este preocupat doar de "bataliile interne" si atacurile la adresa opozitiei.

"De altfel, cand bataliile interne si critica opozitiei sunt principala ocupatie a PSD, e de asteptat ca problemele care tin de guvernare sa scape de sub control fara ca nimeni sa observe", a conchis Gorghiu.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a cerut Corpului de control al MECS sa verifice legalitatea unor transferuri la clasa a IX-a, dupa repartizarea computerizata, din judetele Suceava, Bihor, Prahova si Braila, unde au fost peste 800 de astfel de solicitari aprobate.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ponta ironizeaza Alina Gorghiu, #Ponta Opozitie PNL , #premier