Ponta: Nu o sa vorbesc de rau despre USL, avem un candidat comun, pe Silaghi

Joi, 08 Mai 2014, ora 19:21
2417 citiri
Ponta: Nu o sa vorbesc de rau despre USL, avem un candidat comun, pe Silaghi

Premierul Victor Ponta, aflat joi in vizita in judetul Salaj, a vorbit despre afirmatiile recente lui George Scutaru, liderul grupului liberal in Camera Deputatilor, care ar fi spus ca a fost amenintat cu inchisoare de seful Guvernului.

Astfel, seful Guvernului a spus ca nu poate sa spuna nimic de rau despre USL, atata timp cat au un candidat comun la alegerile parlamentare partiale din 25 mai, care se desfasoare odata cu scrutinul pentru Parlamentul European.

"Din respect pentru milioanele de romani care au votat USL, chiar daca decizia lui Antonescu a fost aceeea de a iesi din USL, eu nu o raspund niciodata la niciun fel de acuzatii si nu o sa spun nimic de rau despre oamenii pe care eu i-am vorbit in 3 ani de zile de bine. Cum as putea eu sa zic ceva de rau de USL sau de partenerii nostri? La Satu Mare, avem un candidat comun - pe domnul Silaghi.

Eu nu o sa raspund orice voi fi acuzat, atacat. Nu voi raspunde. In felul acesta ne e si mai usor sa ne mai impacam dupa 25 mai. Daca ne spunem vorbe grele in campanie, o sa ne fie mai greu sa ne impacam dupa 25 mai. Nu ma puneti in situatia in care sa il acuz eu pe domnul Antonescu. Daca am ceva sa ii reprosez, ii voi reprosa in particular", a spus premierul Victor Ponta.

Liderul deputatilor PNL: Ponta mi-a spus "vezi ca poate te luam noi cu duba". Cum raspunde PSD

Liderul grupului liberal din Camera Deputatilor, George Scutaru, a declarat ca premierul Victor Ponta l-ar fi amenintat, la sfarsitul lunii martie, ca va fi luat "cu duba" de social-democrati, dupa ce acesta i-a criticat pe cei din PSD la un miting al PNL.

"Pe 22 martie, a fost la Braila o lansare regionala a europarlamentarilor PNL. Cu aceasta ocazie am avut un discurs unde am afirmat printre altele ca s-a trecut de la capitalismul de cumetrie din vremea lui Iliescu la social-democratia de duba acum pe vremea lui Victor Ponta si ca duba a devenit unitatea de masura a eficientei guvernarii, multi baroni locali avand probleme cu justitia deoarece confunda bugetul tarii cu propriul buzunar", a dezvaluit Scutaru, intr-o declaratie pentru Gandul.info.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
#Victor Ponta USL Ovidiu Silaghi, #Victor Ponta candidat comun Silaghi, #Victor Ponta amenintare George Scutaru inchisoare , #premier