Ponta: Nu o sa il regret pe Basescu. Antonescu nu va ajunge la Cotroceni!

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 12:25
3937 citiri
Ponta: Nu o sa il regret pe Basescu. Antonescu nu va ajunge la Cotroceni!

Premierul Victor Ponta i-a transmis fostului coleg de alianta, Crin Antonescu, ca nu il va regreta pe Traian Basescu. In plus, spune Ponta, Antonescu nu va ajunge la Cotroceni.

"Crin Antonescu se insala, nu o sa il regret vreodata pe Basescu", a declarat Victor Ponta, luni, informeaza Antena3.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminica, lui Ponta, urmatorul mesaj: "Ai sa-l regreti pe Basescu!". Antonescu a explicat ca, daca el va ajunge presedintele tarii, nu va face pacturi de coabitare, iar Victor Ponta nu va mai face parte din guvern.

"Se insala. In primul rand nu o sa il regret niciodata pe domnul Basescu, din punctul asta de vedere sa stea linistit. In al doilea rand nu va ajunge domnia sa la Cotroceni. Putea sa ajunga ca si candidat al USL, nefiind candidat al USL... Din ambele puncte de vedere se inseala, nu o sa il regret pe domnul Basescu", a replicat Victor Ponta.

Antonescu: Victor Ponta, ai sa il regreti pe Basescu, daca ajung presedinte

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat duminica, la Ploiesti, ca daca liberalii vor obtine un scor de peste 20% la alegerile europarlamentare, atunci premierul Victor Ponta il va "regreta" pe actualul sef al statului, Traian Basescu, in conditiile in care, daca va castiga alegerile prezidentiale, liderul liberalilor nu va incheia un pact de coabitare.

"Daca luam peste 20%, tot acest circ pe care il fac acum pesedistii si cu acolitii lor se va transforma intr-o chestiune trista pentru ei. (...) Vom avea alegeri prezidentiale, vom avea un presedinte liberal si, sperand sa fiu acel presedinte liberal, ii spun lui Victor Ponta de pe acum:

'Ai simtit ceva. Ai sa il regreti pe Basescu. O sa il regreti dintr-un singur motiv, acela ca eu, daca ajung presedinte, nu fac pact de coabitare pentru ca mie imi ajunge Constitutia, imi ajung legile tari si imi ajunge votul pe care oamenii trebuie sa mi-l dea ca sa ajung presedinte. Nu am nevoie de coabitari, de baroni, nu am nevoie de Ghita (Sebastian Ghita - n.red.) '", a afirmat Antonescu in discursul sustinut cu ocazia lansarii candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ponta Antonescu regret Basescu, #Ponta replica Antonescu , #Crin Antonescu